Najbolja prijateljica Megan Markl susreće se sa teškim optužbama - Da li će njihovo prijateljstvo opstati?

Autor:

30.09.2020 17:25

Foto:

Foto:



Da li će Megan prekinuti svaki kontakt sa najboljom drugaricom posle ovih optužbi?

Kanadska modna dizajnerka, 40-godišnja Džesika Malroni, javnosti poznata i kao najbolja prijateljica Megan Markl, ovih dana je nadmašila svoju prijateljicu pažnjom svetskih medija. Džesika se naime, našla u središtu skandala, i to jer je optužena za nasilje te rasističke ispade prema tamnoputoj 'influenserki' Saši Ekseter, prenosi Daily Mail.

Predstavnici sedme sile ipak su preterali – Da li su optužbe sa kojima se susrela Megan Markl osnovane?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Sparkle Markle (@meghansparklemarkle) on Feb 12, 2020 at 11:27am PST

Navedeni medij prenosi kako se dizajnerka javno posvađala s dotičnom influenserkom, koja je Afroamerikanka, te se na vrlo nespretan način dotakla njene boje kože. s obzirom na to da se sve dešavalo u periodu kada su u Americi na snazi masovni protesti zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda, koga jeubio - policajac, Džesika je automatski proglašena rasistom. Zbog toga se neočekivano našla na udaru kritika, ružnih komentara, pa i pretnji, a zbog svega je odlučila i javno da se izvini.

- Kao što su neki od vas imali prilike da vide, Saša Ekseter i ja smo imale nesuglasice. Ona me je s punim pravom prozvala što ne učestvujem dovoljno u važnim i teškim razgovorima o rasi i nepravdi u našem društvu. Ja sam to shvatila lično i to je bilo pogrešno. Znam da trebam bolje da postupam. - Napisala je Džesika na Instagramu, gde se izvinila Saši i svima koje je uvredila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SoSasha (@sashaexeter) on Sep 4, 2020 at 12:33pm PDT

Uprkos tome što su je mnogi podržali i istakli da je i ona samo čovek, Malruni je izgubila posao i sve angađmane i saradnje koje je dogovorila unapred. Megan se o skandalu svoje prijateljice još uvek nije službeno oglasila, ipak izvor blizak bivšoj vojvotkinji otkriva kako je vrlo potresna delima svoje najbolje prijateljice, iako zna da nije rasista. Šta više postoji velika mogućnost da će prekinuti javno druženje s njom te da će morati da se distancira.

Nove informacije povodom trudnoće Megan Markl – Harijevoj sreći nema kraja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Sparkle Markle (@meghansparklemarkle) on Jun 16, 2020 at 7:41am PDT