Uspeh se meri osmesima na licima naših dečaka: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u ulozi ponosnih roditelja! (foto)

Autor:

06.10.2020 20:11

Foto:

Foto:



Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger iskoristili su lepo vreme krajem septembra na Palma de Majorki i sa sinovima Lukom i Leonom proveli dan na plaži.

Slavni sportski par, nekadašnja teniserka Ana Ivanović (32) i njen suprug, bivši fudbalski reprezentativac Nemačke Bastijan Švajnštajger (35), posvećeni su roditelji. Svaki slobodan trenutak provode sa sinovima, dvoipogodišnjim Lukom i Leonom, koji je početkom septembra napunio godinu dana.

Trenutno borave u Palma de Majorki, gde pobednica Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu na terenima Rolan Garosa iz 2008. godine ima raskošnu vilu. Kako su meteorološki uslovi povoljni za kraj septembra, voda je topla, a sunca je u izobilju, Ana i Bastijan su često s klincima na plaži.

Neispričani detalji s početka njihove romanse – Kako je Ana Ivanović zavela Bastijana Švajnštajgera?

I dok mama zabavlja mlađeg sina Leona, tata u moru čak i vežba, isteže se i pliva. Srpski zet gaji veliku ljubav i prema surfovanju i ronjenju, pa često upražnjava te aktivnosti u skrivenim uvalama jednog od najelitnijih letovališta na svetu.

Savršenstvo crnog bikinija

Ana posebno uživa u ulozi majke.

- Porodični život doneo mi je mnogo radosti. Dimenzija uspeha sada se meri osmesima na licima dečaka i koliko ćemo uspeti kao roditelji da im omogućimo da rastu s pravim vrednostima i razviju svoj potencijal. Roditeljstvo doživljavam kao veliku sreću, ali i odgovornost - izjavila je svojevremeno medijima.

Oboje dosta pažnje posvećuju telesnoj formi i zdravlju. Ana je, iako je pre skoro četiri godine završila profesionalnu tenisku karijeru, ostala fizički aktivna, pa je uz pomoć zdravog načina ishrane i svakodnevnih treninga telo dovela do perfekcije. Crni bikini savršeno pristaje njenoj figuri, koja se nije promenila ni nakon dva porođaja.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili 4 godine braka: Evo šta je fudbaler poklonio supruzi (foto)

Mada priznaje da joj pomalo nedostaju tenis i publika pred kojom je igrala, Ivanovićeva ističe da je ispunjena zbog porodice s kojom provodi gotovo svaki trenutak. Ako je suditi po fotografijama, očigledno je da srpsko-nemački par veoma uživa u zajedničkom vremenu.