Da li će Mustafa Nadarević iz najvažnije bitke izaći kao pobednik?

Autor:

03.11.2020 10:48

Foto:

Foto:



Mustafa Nadarević otkrio je nove detalje o svojoj borbi sa opakom bolešću, a takođe se i pridružio kampanji 'Udahni za život'.

Mustafa Nadarević, bosanskohercegovački filmski, pozorišni i televizijski glumac, te reditelj koji je domaćoj publici poznat kao Izet Fazlinović iz popularne serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Neverovatnog humora, navikli smo glumca da gledamo sa širokim osmehom, međutim poslednjih meseci Mustafa se bori sa veoma podmuklom bolešću.

Pre gotovo dva meseca legendarni 77-godišnji glumac Mustafa Nadarević zabrinuo je sve kada se domaćim novinarima javio iz bolnice. Početkom godine otkrio je da boluje od karcinoma pluća kad se uključio u kampanju 'Udahni za život' koju sprovodi Nacionalni program ranog otkrivanja karcinoma pluća. Za hrvatske medije tada je otkrio kako se oseća, te nove informacije o njegovom stanju.

- Kada sam shvatio da je to deo života, da je bolest deo života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvaatiš s ljubalju, onda možeš i da ga pobediš. - Poručio je glumac, a prenosi 24sata.

Pročitajte i: Mustafa Nadarević hitno hospitalizovan! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUD ZBUNJEN NORMALAN (@fazlinovici_fan_page) on Sep 6, 2020 at 12:46pm PDT

Takođe je apelovao na sve koji pripadaju rizičnoj grupi, a posebno pušačima.

- Mogu im poručiti da ne budu primitivni, da se ne plaše doktora. Meni je doktor još kao malom detetu bio 'jao', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vreme na preglede jer je onda izlečivost vrlo blizu. - Istakao je on.

Glumac je istakao kako veruje da je moguće pobediti tu bolest i da ga je upravo taj stav ojačao. Iz krugova bliskih slavnom glumcuovih dana izašla je informacija da se oseća dobro, da se oporavio i da je dobio koji kilogram.

Pročitajte i: Mustafa Nadarević: Borim se da pobedim bolest, srećan sam što mogu da hodam 

- Hvala vam što se brinete, bolje sam. - Zaključio je popularni glumac.