Megan Markl s javnošću podelila bolnu istinu: Dok sam držala svoje prvorođeno dete, znala sam da drugo gubim!

Autor:

25.11.2020 11:10

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:WPA Pool/Getty Images Entertainment via Guliver, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:WPA Pool/Getty Images Entertainment via Guliver, InstagramO drugoj trudnoći vojvotkinje od Saseksa dugo se pisalo, ali ona i Hari, javno nisu govorili o tome. Sada je jasno i zbog čega - Megan Markl izgubila je bebu u julu.

Nagađanja o drugoj trudnoći vojvotkinje od Saseksa počela su kada je papapraco fotografisao Megan ispred ginekološke klinike u Kaliforniji. Mami malog Arčija trebalo je neko vreme da odboluje ovaj gubitak sama, a sada je odlučila i da javno progovori o bolnom iskustvu.

- Dok sam držala svoje prvorođeno dete, znala sam da drugo gubim - ispričala je Megan koja je osetila spontani pobačaj.

Megan Markl izgubila je bebu, a sada je o tome i javno progovorila.

- Bilo je to obično julsko jutro. Napravila sam doručak, nahranila pse, popila vitamine i vezala kosu u rep. Uzela sam sina iz kreveca i dok sam mu menjala pelene osetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod sa njim u naručju i pevušila mu uspavanku kako bismo oboje bili mirni. Vesela melodija bila je potpuni kontrast mojim emocijama. Dok sam držala sina, znala sam da gubim drugo dete. - napisala je Megan za 'New York times'.

- Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, a za ruku sam držala svog supruga. Ljubila sam mu šake mokre od naših suza i razmišljala o tome kako ćemo ovo preboleti.

Pročitajte i: Kraljica Elizabeta zadala je nizak udarac Hariju i Megan: Novi sukob na pomolu? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Megan je ovaj članak naslovila "Gubici koje delimo" i otkrila da od sto trudnica, od deset do dvadeset njih izgubi bebu. Ovu priču, vojvotkinja od Saseksa posvetila je upravo tim ženama, dodavši da smo u 2020. svi pretrpeli velike gubitke.

- Ova godina sve nas je dovela do prelomnih tačaka. Svi smo pretrpeli ogromne gubitke u ovoj iscrpljujućoj 2020. godini - zaključila je ona i pozvala na saosećanje.