Ovo nismo očekivali: Stjepan Hauser dao odgovor na pitanje koje sve zanima

Autor:

03.12.2020 14:00

Foto:

Foto:



Nekadašnji član grupe "2cellos" violončelista Stjepan Hauser poznat je kao veliki zavodnik, a njegov ljubavni život posebno intrigira.

Svojim izgledom i muzičkim talentom zainteresovao je javnost od kada se pojavio na sceni, ali ogromnu pažnju domaćih medija dobio je kada je otpočeo romansu sa pevačicom Jelenom Rozgom. Njih dvoje vezu su počeli 2015. godine, a dve i po godine kasnije, ljubavi je došao kraj. Nakon toga, ovaj šarmer napravio je pravu malu kontraverzu od svog ljubavnog života.

Pročitaj i: Stjepan Hauser jasno poručio ko mu je najbitnija osoba u životu!

Ubrzo posle raskida od lepe Splićanke mediji su umetnika povezivali sa pijanistkinjom Lolom Astanovom, a mnogi su poverovali u "tračeve" kada2 je Stjepan na Instagramu objavio snimak na kome Lola i on sviraju „Za Elizu“, a koji se završava poljupcem.

Nako što je demantovao glasine o romansi sa Lolom u njegovom naručiju (bukvalno) pojavila se lepa italijanka, Benedeta Kareti. Njih dvoje napravili su pravu malu pometnju na društvenim mrežama kako muzičkim obradama tako i neverovatnom hemijom koja vlada između njih. Šuškalo se da su zajedno od kada je njihov prvi muzički video snimak dospeo u javnost, ali sve je ostalo samo na nagađanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Sada je bivši član "2 Cellos", koji sem toga što voli da "zadirkuje" javnost, ne govori puno o svom privatnom životu, iznenadio fanove kada je sa njima "popričao" na društvenim mrežama.

Naime, Stjepanu su fanovi postavili brojna pitanja - o poslovnom i privatnom životu, a on im je odgovorio na neka od njih, prenosi Telegraf.

Na pitanje da li ima devojku, Hauser je odgovorio:

- Ne, moja poslednja veza je završena pre tri godine i od tada sam sam - rekao je Hauser na iznenađenje mnogih.

Kada su ga upitali da li bi više voleo da pronađe veliku ljubav ili da ostane slobodan za sve žene, odgovorio je:

- Ako neko poseban uđe u moj život, to bi se moglo promeniti.

Neke je zanimalo i da li ovaj zavodnik ima još nekih strasti osim muzike.

- Naravno da imam, ja sam strastven muškarac - pojasnio je Stjepan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

story.rs/NP

Autor