Poslednja želja Džeja Ramadanovskog biće ispunjena: Ispratićemo ga kako dolikuje!

Autor:

09.12.2020 10:30

Foto:

Foto:



Džej Ramadanovski biće ispraćen na način kakav dolikuje jednom od najboljih pevača ikada na ovim prostorima, onako kako je priželjkivao...

Pevač je iznenada preminuo u 56. godini. Svojim neverovatnim glasom, emocijom, iskrenošću uspeo je da dopre do velikog broja različitih ljudi. Bio je pravi boem uz čije se pesme veselilo, tugovalo, plakalo, smejalo..

Velika želja mu je bila, po rečima njegovog kuma Zorana Jagodića Ruleta, da mu na sahrani zasvira 50 violina.

- Čujem se sa ćerkama njegovim, Marija je s mamom, Ana je kod kuće. Prolaze dani, nema ga da se javi i sve nam je teže. U kafiću smo na dorćolu, dolaze ljudi, prijatelji, sve je vest pogodila mnogo. Porodica i ja se bavimo sahranom, sređujemo sve što treba. Imao je želju kad umre da mu na grobu zasvira 50 violina, hteo je tu muziku 60-tih. Pokupili smo sve muzičare, ispratićemo ga baš kako je zamislio i kako dolikuje - rekao je za Blic Zoran Jagodić.

Pročitajte i Emotivni oproštaj ćerke Džeja Ramadanovskog: Ne mogu da budem svesna da sam ga izgubila!

Sahrana će biti održana u petak 11. decembra, u 14:30 časova, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Podsetimo, Džej je preminuo u svom stanu na Dorćolu, kada mu je srce iznenada stalo. Nešto posle 14h lekaru su pokušali da ga reanimiraju, ali nisu uspeli. Pevač je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.