Pevačica uživa u ljubavi - Arijana Grande izgovorila sudbonosno da!

Autor:

21.12.2020 10:40

Foto:

Foto:



Pop zvezda i njen dečko Dalton Gomez odlučili su da svoju vezu krunišu brakom, a srećne vesti Arijana je objavila na svom Instagramu!

Arijana Grande je verena, vest je koja je odjeknula u svetskim medijima tokom minulog vikenda. Njeni obožavaoci s oduševljenjem su dočekali srećne vesti, te su se čestitke nizale jedna za drugom. Pevačica se na Instagramu pohvalila neverovatnim dijamantskim vereničkim prstenom, a pored te fotografije objavila je i onu gde se nalazi u zagraljaju svog budućeg supruga. U opis je poručila:

- Zauvek i još malo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

- Presrećni su, veoma su uzbuđeni zbog svega - rekao je neimenovani izvor za People, pa nastavio: Ovo je divan period za njih, njihovi roditelji su takođe oduševljeni.

Navodno se Arijana upustila u romantičnu vezu sa Gomezom u januaru ove godine, a svoju ljubav obelodanili su četiri meseca kasnije, u  Arijaninom muzičkom videu 'Stuck with u'. U junu Arijana je objavila prvu fotografiju sa svojim budućim suprugom na Instagramu, a još tada bilo je primetno da su izuzetno srećni, te da uživaju u ljubavi.

Pročitajte i Arijana Grande: Muzičko sećanje na sve bivše ljubavi (video)

Osim nekoliko fotografija koje su podelili sa znatiželjnim obožavaocima, novopečeni supružnici su se trudili da svoju ljubav čuvaju pod velom misterije.

- Arijana ne želi još jednu javnu vezu, te se trudi da sve drži daleko od javnosti. Deluje izuzetno srećno sa Daltonom - rekao je svojevremeno izvor za People.