Zavirite u dom Ane i Bastijana Švajnštajgera - Praznična atmosfera koja odiše toplinom

Autor: Lana Dedić

28.12.2020 12:00

Foto: Izvor:Gloria.rs/LD, Foto:Matthew Stockman/Getty Images for The Laver Cu via Guliver

Foto: Izvor:Gloria.rs/LD, Foto:Matthew Stockman/Getty Images for The Laver Cu via GuliverAna i Bastijan Švajnštajger katolički Božić obeležili su u svom domu u Čikagu, a tu priliku iskoristili su i da se slikaju u novogodišnjem ambijentu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Teniserka je priznala da obožava božićne praznike, a za svoje naslednike pripremila je i jedan zdrav slatkiš - mafine od banane. Poznato je da porodica Švajnštajger veoma vodi računa o ishrani, što i ne čudi s obzirom na to da su iz sveta profesionalnog sporta.

Pored komentara koji su se ticali praznične trpeze, Ana je dobila i brojne komplimente na račun svog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana i Basti bi uskoro trebalo da se presele u vilu u Austriji, ali tačan datum tog velikog događaja još uvek nije utvrđen. Svoju odluku da se sa sinovima Lukom i Leonom vrate u Evropu doneli su kako bi bili bliži porodicama u Srbiji i Nemačkoj.(Pročitaj: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger svoju budućnost vide u Evropi – Ljubav prema porodici bila je presudna!)

Ana Ivanović je često izjavljivala kako joj je želja da njena deca odrastaju u zdravoj sredini i u prirodi, a da istovremeno ne budu daleko od njenog rodnog Beograda.

– Volim gradove i države gde ljudi poštuju privatnost drugih, kao i one gde je priroda prelepa. Želela bih da živim na takvom mestu, ali i da budem blizu Srbije – izjavila je svojevremeno za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Nasmejani i zagrljeni, Ana i Bastijan su svima čestitali praznik, a jedino što je nedostajalo na fotografiji su njihovi sinovi. Par ih, sa razlogom, drži podalje od očiju javnosti.

Pored Ane i Bastijana, katolički Božić obeležile su i mnoge druge poznate ličnosti. (Pročitaj: Kako su svetske zvezde dočekale katolički Božić? (foto))

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Lana Dedić

Autor