Ostvarila mu se velika želja: Darko Lazić proslavlja Božić u krugu porodice

Autor:

05.01.2019 13:11

Foto:

Foto:



Pevač Darko Lazić je odlučio da Božić dočeka u krugu porodice i sa prijateljima u rodnom Brestaču, iako je planirano da u apartmanu u mladenovačkoj banji ostane i za ovaj praznik.

Ispovest Darka Lazića: Zahvalan sam što mi je data šansa da počnem život iz početka

Darko koji je 23. oktobra prošle godine doživio tešku saobraćajnu nesreću u međuvremenu je smršao 20 kilograma, pa u šali za magazin "Gloria" kaže da je sebi prepisao najbolniju dijetu.

Ne skidaju osmeh s lica: Darko Lazić i njegova verenica saznali pol bebe (foto)

- Jasno mi je da će me ovo progoniti dok sam živ, ali trudiću se da razgovaram sa psihijatrom, da što lakše prebrodim sve. Već sam se zakleo da više nikad neće biti po starom, kajem se zbog ludovanja i zato okrećem novi list. Moram da se smirim i budem pametniji. Nažalost, to sam shvatio na teži način, ali dobro je, mogao sam da poginem.

Marina se ne odvaja od Darka

U dogovoru sa lekarima i porodicom pevač danas napušta banju u Mladenovcu kako bi Božić proveo u krugu porodice i sa familijom u domu.

Presrećni tata: Prvi susret Darka Lazića sa ćerkicom Lorenom posle dva meseca

Ova informacija čuvala se u strogoj tajnosti, a Darkova želja bila je da Božić provede kod kuće, u rodnom Brestaču. Porodica je razgovarala sa lekarima kako bi dobio dozvolu i zeleno svetlo za izlazak. Lazić će se posle Božića vratiti u banju.

Darko sa mamom Brankom

Darko Lazić jedva čeka da stane na noge: Šta kažu lekari…

Darko se dobro oseća i zbog toga je porodica u dogovoru sa lekarima odlučila da praznik provedu u Brestaču. Ova informacija veoma je obradovala folkera, koji je više puta izjavio da bi za praznike voleo da bude kod kuće. Budući da mu se ta želja nije ostvarila za Novu godinu, srećan je što će tako biti za Božić. Iako se i u banji dobro oseća, prijaće mu atmosfera iz rodnog grada, a uz njega će sve vreme biti porodica, kao i verenica Marina Gagić. Porodica smatra da će ova promena i te kako pozitivno uticati na Darka i dati mu podstrek kako bi bio još više motivisan za dalji oporavak i rehabilitaciju koja mu predstoji – rekao je izvor za Blic.