Danijela Vranješ: Nisam želela rano da se odvajam od ćerke

Autor:

23.01.2019 14:56

Foto:

Foto:



Kada su pre dve godine ona i njen partner Igor Malešević (45), dobili ćerkicu Emu, dramska umetnica Danijela Vranješ (45) je šaljivo priznala da se pretvorila u svoju najveću noćnu moru. Postala je jedna od onih žena kakve je uvek prezirala - mama koja fotkama svoje mezimice dosađuje prijateljima na društvenim mrežama.

Januar je mesec slavlja u domu Danijele Vranješ: Emina rođendanska žurka može da počne (foto/ video)

Ne želeći da propusti nijedan trenutak njenog odrastanja, svoje poslovne obaveze podredila je Eminim potrebama. Sad je došao trenutak na njena devojčica krene u vrtić, a glumica se susrela s problemom na koji se požalila prijateljima na društvenim mrežama.

Danijela Vranješ otkrila zašto je kćerkici dala ime Ema

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijela Vranjes (@vranjesica) дана 9. Јан 2019. у 4:02 PST

- U čemu je stvar sa upisom u vrtić? Je l' normalno da već sa 6 meseci moraš da konkurišeš za mesto? Pa zašto bih se, ako ne moram tako rano, odvajala od deteta? Zar nije divno ako prve 2-3 godine dete može da provede u krugu porodice i stekne preko potrebnu emotivnu sigurnost? - pita se Danijela i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijela Vranjes (@vranjesica) дана 23. Јан 2019. у 1:45 PST

Danijela Vranješ: Za dobar izgled dovoljni su bebeća kozmetika i crveni ruž

- Moje dete ima dve. Danas sam predala papire za vrtić i odmah mi je rečeno da je odbijena u najavi, jer je nisam dala u jaslice otprilike čim se rodila...  Ja sam išla u predškolsko. Nisam psihopata, nisam sociopata. Deci je prvo važna porodica i svako ko to uspe prvih godina, treba da dobije aplauz, a ne kaznu - iskrena je glumica.

Maja Gašić

Autor