Vuk Kostić o planovima za brak, deci: Nema bolje droge od zaljubljenosti

Autor:

31.01.2019 10:52

Foto:

Foto:



Vuk Kostić, zvezda serije “Ubice mog oca”, čiju treću sezonu gledamo na malim ekranima, gotovo godinu dana je u ljubavi sa Aleksandrom Popović. Glumac, koji nerado deli detalje svoje intime sa javnošću, privi put je to učinio pre par meseci podelivši nežnu fotografiju sa Aleksandrom, sa kojom inače i živi.

Vuk Kostić: Verujem da me otac vidi i da je ponosan na ono što radim

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Oct 10, 2018 at 10:40am PDT

- Nema bolje droge od zaljubljenosti. To je najlepše osećanje. U ovom brzom svetu sve je manje ljubavi, a mi glumci smo ljudi nežnog duha. Samo blag čovek može da iznese sve te emocije na sceni i zato nam je ljubav potrebna - ispričao je popularni inspektor Jakovljević za magazin "Story".

Vuk Kostić: Dva slavlja u jednom danu (foto)

Kostić, koga sve češće pitaju kad će venčati, pogotovo od kada se njegov brat Nestor oženio, potvrdio je da i sam razmišlja o braku.

- U vezi mi je divno. Desi se čarolija i ne razmišljate racionalno - rekao je glumac za "Story" i potvrdio da će biti svadbe, ali se još uvek ne zna tačan datum - Sigurno je da će se to desiti! Voleo bih da postanem i roditelj i da svojoj deci pružim bar upola onoga što su meni pružili moji. 

Vuk Kostić prvi put o devojci Aleksandri: Najnežnija izjava ljubavi (foto)

Pre Aleksandre, glumac je bio u dugoj vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, koja se prošle godine udala za košarkaša Miloša Teodosića, a uskoro bi trebalo da se porodi.

Maja Gašić

Autor