Milica Milša: Kad ti muž odabere savršene cipele (foto)

Autor:

06.02.2019 16:00

Foto:

Foto:



Bračni par Milica Milša i Žarko Jokanović važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. U vreme kada se javno trguje emocijama, a veze i brakovi se rasturaju brže nego ikada, teško je sačuvati ljubav. Ipak, njima to polazi za rukom već gotovo dve decenije. Koja je njihova tajna, glumica i scenarista su ispričali u razgovoru za Gloriju.

Milica Milša i Žarko Jokanović: Knjiga o velikoj ljubavi

- Suština je da svakodnevno jedno drugome pričinjavamo male radosti i zadovoljstva, bez toga je sve besmisleno. Ako ništa drugo, možemo da napravimo šalu na svoj račun i tako razveselimo partnera. Najlepše mi je kad se Milica od srca nasmeje nečemu što sam uradio ili rekao. Tada sam siguran da nam nije propao dan - ispričao je tada Žarko, koga supruga odmilja zove Žaca.

Milica Milša i Žarko Jokanović: Balada o majstoru i šegrtu

Da se savršeno nadopunjuju u gotovo svakom segmentu života svedoči i najnovija Miličina objava na društvenim mrežama. Glumica se pohvalila parom veoma šik čizmica koje je za nju odabrao njen voljeni suprug.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by milicamilša (@milicamilsaisakovic) on Feb 4, 2019 at 10:07am PST

Milica Milša i Žarko Jokanović: Noć kad je srušen frižider

- Žaca ih je ugledao, a ja sam "poklekla" - napisala je glumica u komentaru fotke, potvrdivši da je suprug najbolje poznaje.

Maja Gašić

Autor