Hitna operacija: Lekari se bore da sačuvaju ruku Dei Đurđević

Autor:

07.02.2019 11:52

Foto:

Foto:



U lančanom sudaru koji se dogodio jutros u šest časova kod KBC-a “Dragiša Mišović” u Beogradu povređene su tri osobe, među kojima je i voditeljka TV Pink Dea Đurđević koja je primljena u bolnicu sa teškim povredama.

Lančani sudar u Beogradu: Voditeljka Dea Đurđević teško povređena

Prema prvim informacijama, Dea je imala lakši sudar sa drugim automobilom usled proklizavanja vozila zbog poledice. Voditeljka je izašla iz automobila kako bi se dogovorila sa vozačem drugog automobila, kada je na nju naleteo autobus GSP-a koji saobraća na liniji 78 i priklještio joj ruku i nogu.

Đurđevićeva je sa teškim povredama prevezena na VMA, gde joj je amputirana ruka i stavljena "pod led". U toku je operacija, a lekari se bore da joj spasu ruku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs) on Jan 1, 2018 at 1:43pm PST

- Čuo sam se sa njom, nismo se još uvek videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla na VMA - izjavio je za "Blic" Dein emotivni partner i kolega sa TV Pink, Mladen Mijatović.

Predrag Sarapa: Dan počinje mama Sokinim pozivom

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink Media Group (@pinkmediagroup) on May 7, 2017 at 1:29am PDT

Neposredno pre udesa, TV voditeljka se čula s kolegom Predargom Sarapom.

- Trebalo je da vodimo program. Video sam je na licu mesta. Ići ću na VMA, ali ona je sada u operacionoj sali. Nemam snage da bilo šta više kažem, razumite me – rekao je za “Informer” Sarapa koji s Deom Jutarnji program.

Prijatelji i kolege sa TV Pink okupili su se ispred VMA kako bi pružili podršku tepko povređenoj voditeljki.

 

Maja Gašić

Autor