Ponosna mama Jelisaveta Orašanin: Priželjkivala sina, stigla Petra

Autor:

13.02.2019 13:12

Foto:

Foto:



Jelisaveta Orašanin(30) i Miloš Teodosić(32) postali su roditelji. Jedna od najpopularnijih srpskih glumica mlađe generacije i proslavljeni košarkaš dobili su ćerkicu Petru, a vest o sreći u njihovim porodicama podelila je na društvenim mrežama Jelisavetina sestra.

Stigla beba: Porodila se Jelisaveta Orašanin

Uz fotografiju na kojoj je balonima ispisano ime Petra, stižu čestitke iz celog sveta, a prinovi se posebno raduje Jelisavetina sestra Milica Dašić koja je avgusta 2017. rodila Pavla i tim plavookim anđelom glumicu, kako je često isticala, učinila najsrećnijom tetkom na svetu.

Kada je polovinom prošle godine, glumica koju trenutno gledamo u seriji "Žigosani u reketu", saznala da je trudna odmah je saopštila suprugu, a potom su sreću oboje podelili sa roditeljima, a da će Jelisaveta postati mama prvi je otkrio magazin "Gloria".

Elegantni “baby shower” u Los Anđelesu: Jelisaveta i Teo spremni za dolazak ćerkice (foto)

Saznanje da će se uskoro ostvariti kao roditelji Jelisaveta i Miloš smatrali su najlepšim poklonom za prvu godišnjicu braka, koju su proslavili 25. juna 2018. Presrećni što će se ostvariti u najlepšoj ulozi, par nije razmišljao o polu deteta, ali je tada buduća mama za "Gloriju" otkrila da priželjkuje sina kako bi mogla s njim da ide na ekstremne sportove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Jun 25, 2018 at 5:25am PDT

Podrška suprugu: Jelisaveta Orašanin i najmlađi Teov navijač (foto)

Volela bih da prvo rodim sina zato što bih mogla svuda da ga vodim sa sobom, da ga naučim da vozi skejt, da vesla, roni, ide na paraglajding i radi sve ono što budi adrenalin - otkrila je tada za naš magazin glumica koja je inače i diplomac sportske gimnazije i dame koja je aktivno trenirala veslanje, ronila, jahala konja bez sedla.

Prva godišnjica braka: Jelisaveta i Teo objavili najromantičnije fotke s venčanja (foto)

Iako joj se nije ostavrila želja da prvo postane mama dečaka, svi koji poznaju lepu glumicu, veruju da će se savršeno uklopiti u najvažnijoj životnoj ulozi.