"Ljubav se zove imenom tvojim": Udala se ćerka Dina Dvornika i poslala emotivnu poruku ocu

Autor:

15.02.2019 11:21

Foto:

Foto:



Ela Dvornik(28), ćerka čuvenog muzičara Dina Dvornika i unuka glumačke legende Borisa Dvornika udala se za svog dugogodišnjeg partnera Čarlsa Pirsa(41) s kojim ima petnaestomesečnu ćerkicu Bali Di, preneli su hrvatski mediji.

Lepe vesti! Ela Dvornik postala mama devojčice neobičnog imena (foto)

Ela Dvornik: Zašto sam ćerki dala neobično ime?

-Pre 5 godina kad smo se tek upoznali, Čarls je hteo da me odvede u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski srećan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i srećnim početkom! Poslednje tri godine otkad smo vereni pokušavali smo da isplaniramo venčanje, ali kako su nam porodice na drugim krajevima Evrope, to je bilo jako, jako teško! Pa smo uradili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frenk rekao, 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, napravili smo to službenim! TEK VENČANI! Gorila! P.S. Bali, volimo te (sad si službena) -napisala je Ela uz njihovu zajedničku fotografiju.

Realna slika jedne porodilje: Eva Dvornik objavila fotku na kojoj joj mnoge mame aplaudiraju (foto)

Ela je nosila belu haljinu zanimljivog kroja dizajnera Juraja Zigmana, a njen suprug klasično odelo. Čarls je objavio isti opis, ali uz drugu fotografiju, a čestitke stižu od prijatelja sa svih strana.

Ubrzo posle udaje Ela je poslala emotivnu poruku svom ocu Dinu Dvorniku.

Ela Dvornik: Moj tata je bio dete, veseljak, Petar Pan, bilo je zanimljivo rasti uz njega

-Hvala svima na čestitkama.. Jedino je falio tata da me odvede do oltara, al je u srcu uvek i zauvek. Tata ako gledaš, sve je ok, imam muža koji me čuva i voli. Ljubav se zove imenom tvojim - napisala je Ela na društvenim mrežama - I srećan rođendan mojoj mami, tvojoj ženi. Nedostaje mi naša porodica, ali ti nisi zaboravljen. Nadam se da si dobro... Volela bih da si tu, ali videćemo se brzo u drugom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on Jan 20, 2019 at 11:54pm PST