Neda Ukraden vidno potresena došla u dom Šaulića: Daj Bože snage Šabanovoj porodici...

Autor:

18.02.2019 16:15

Foto:

Foto:



Poznata pevačica Neda Ukraden izjavila je kroz suze da je pogibija Šabana Šaulića veliki šok za nju.

Odlazak kralja narodne muzike: Poginuo Šaban Šaulić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Apr 13, 2018 at 1:06pm PDT

Ukraden je u ponedeljak došla u dom Šaulića, a po izlasku rekla je da u prvom naletu nije verovala da je informacija o tragičnoj smrti slavnog pevača uopšte istinita.

Kolege u suzama: Sa Šabanom smo pevali i tugovali, od njega smo učili život…

-Daj Bože snage tim ljudima. Ovo je takav šok. Ja sam vozila iz Rogaške, bila sam na autoputu, a onda me je nazvao zet i rekao 'Jesi li videla šta se desilo u vestima'. Rekla sam da nisam videla, jer sam u vožnji. Mislila sam da je to 'patka', jedna od onih ružnih stvari koje se tako plasiraju. Onda su počeli da me zovu novinari. Rekla sam im ljudi, proverite, molim vas, to je toliko ružno i crno i tužno da nisam mogla da verujem - rekla je poznata pevačica za Novosti.

-Ja sam kao i on 50 godina na estradi. Neprespavane noći, mi smo ljudi treća smena. I kada neko pita što ne spavaš, kažem da sve to što radimo, radimo da bismo imali neki dom, gnezdo koje bi uredili, da bi uživao u tome. To je prokletstvo našeg poziva, usrećuješ druge, a sebe najmanje paziš - dodala je ona.

Nakon stravične nesreće: Muzičar koji je vozio Šabana Šaulića i dalje kritično

Poznata pevačica istakla je da je porodica Šaulić u šoku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @selma_jd on Feb 18, 2019 at 12:27am PST

-Čovek je nepripremljen za ovako nešto. Kada neko dugo boluje, pa ode, tek ti je onda žao, ali ovo je šok potpuni - istakla je ona.

Neutešna porodica Šabana Šaulića: Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme

Ukraden je objasnila da je Šaban Šaulić bio divan čovek, a u isto vreme jako skroman, iako je "najveća zvezda koja postoji na ovim prostorima“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Mar 4, 2018 at 2:31pm PST

-On je najveća zvezda koja postoji na ovim prostorima. To vam kaže neko ko je 50 godina sa njim delio taj hleb, neko ko je video te aplauze, tu histeriju, tu pomamu za njim, koja je rezultat najpoštenijeg i naiskrenijeg kvaliteta, a to su njegov glas i pesma. Njega tu niko nije gurao. On je istinska veličina, koji je pritom jako skroman čovek. Svi su se oko njega više hvalili nego što je on. Šaban je neko ko je ispisao stranice jugoslovenske i balkanske muzike najlepšim mogućim pesmama i interpretacijama - kazala je ona.

Nemačka policija objavila zvanični izveštaj: Teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Šaban Šaulić (video)

Pevačica je rekla da će Šaban Šaulić ostati zauvek najveći među velikima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Oct 7, 2018 at 7:39am PDT

“Sada plačem… Nije trebalo da bude ovako…”: Poslednji pozdrav Nikole Rokvića muzičkom uzoru Šabanu Šauliću (foto)

-Imali smo mnogo nastupa zajedno, išli smo na turneje po 40-50 dana, držali smo po dva, tri koncerta dnevno. Šaban nikada nije pravio neke bedastoće, kakve znaju kolege da čine. Bio je jako popularan, jako omiljen kod žena. One su histerisale, padale u nesvest za njim. Verovatno tako i za mnogim drugim muškim zvezdama, ali on nije srljao i nije se udvarao napadno i bio je divan. Ogromna praznina će ostati - on, pa prazno, prazno, prazno, pa drugi. Najveći je među velikima i ostaće zauvek - smatra Neda Ukraden.