Žalio se da ima problem sa grlom, da ga nešto guši: Novi detalji o tragičnoj smrti Šabana Šaulića

Autor:

19.02.2019 10:35

Foto:

Foto:



Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić teško je podneo smrt poznatog pevača Šabana Šaulića, koji je poginuo u nedelju u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Odlazak kralja narodne muzike: Poginuo Šaban Šaulić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Feb 17, 2019 at 5:16am PST

Nemačka policija objavila zvanični izveštaj: Teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Šaban Šaulić (video)

Dačić je, budući da ga je sin Šabana Šaulića obavestio o smrti i zamolio da pomogne oko prebacivanje tela u Srbiju, rekao da je Šaban iz kola izašao na nogama i da svi detalji smrti moraju dodatno da se ispitaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Jan 4, 2019 at 5:32am PST

Neutešna porodica Šabana Šaulića: Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pesme

-Šaban je iz kola izašao, ali je bio toliko loše da su prakrtično morali da naprave neku intervenciju i da ga odvezu u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svestan. On je izašao bez tragova povrede. Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužilac sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro - rekao je Ivica Dačić u Ćirilici.

Gotovo da nema medija u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj koji juče nije izveštavao o tragediji porodice Šaulić. Tek juče su objavili pun identitet "osobe nastradale u stravičnom sudaru kod Bilefelda", pišu Novosti. Ime Šabana Šaulića i tekstovi o njegovoj pogibiji bili su u vrhu glavnih vesti. "Noje ciriše cajtung" piše da je "Šaulić u Srbiji i zemljama regiona imao status muzičkog kulta", a švajcarski onlajn portal "Vatson" objavio je Šaulićev snimak iz mladih dana sa "Jutjuba", na kome on peva čuvenu numeru "Dajte mi utjehu".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Dec 17, 2018 at 3:38am PST

Podlegao teškim povredama: Posle Šabana preminuo i njegov prijatelj Mirsad Kerić

Menadžer i vlasnik kluba "Farinda" u Bilefeldu, u kome je Šaban Šaulić imao poslednji nastup, Dimitrios Dokos kaže da je vest o pogibiji srpske zvezde narodne muzike bila veliki šok za njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Apr 1, 2018 at 4:06am PDT

Neda Ukraden vidno potresena došla u dom Šaulića: Daj Bože snage Šabanovoj porodici…

- Bio je izuzetno simpatičan, ma rečju, predivan čovek. U bekstejdžu bi, pre nastupa, zatražio samo vodu i kafu. Veoma profesionalan, čvrsto je stajao na zemlji, nikad nije glumio zvezdu, iako je to bio. Poslednje večeri, došao je oko ponoći i posle predgrupe, pevao otprilike jedan sat. Razlog što nije duže ostajao na bini, bio je u njegovih 67 godina. Posle nastupa okružili bi ga poštovaoci, da se sa njim slikaju i dobiju autogram. Tako je bilo i ove subote - rekao je Dokos za nemački list "Noje vestfeliše".