Poslastica za filmofile: Trejler za novi "mafijaški film" sa De Nirom, Paćinom i Pešijem

Autor:

28.02.2019 19:00

Foto:

Foto:



Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame „Irac“, u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne glumce Roberta de Nira, Ala Paćina, Harvija Kajtela, Džoa Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Film "Irac" baziran je na knjizi "I Heard You Paint Houses", autora Čarlsa Branta, u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubice, Irca Frenka Širana. Film je režirao čuveni Martin Skorseze.

Poslednja klapa: Skorseze završio snimanje filma “Irac” sa Paćinom i De Nirom


Ovo će biti najskuplji Skorsezeov film do sada s obzirom da je radnja filma smeštena u dva razdoblja u kojima će morati da se digitalno dorade likovi koje tumače Robert de Niro, Al Paćino i Džo Peši.

De Niro za potrebe filma morati da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristiće se slični efekti kao u filmu "Neobični slučaj Bendžamina Batona". De Niro u filmu tumači ulogu Širana, plaćenog ubicu koji radi za mafiju, najverovatnije povezan sa ubistvom Hofe kojeg glumi Paćino.

Robert de Niro: Gangster “na visokoj nozi” (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Movie Nation (@movienationdo) on Mar 6, 2018 at 5:50pm PST

Džo Peši igra ulogu Rasela Bafalina, šefa mafije poreklom sa Sicilije čija je misija ujediniti kompletnu istočnu obalu u Koza nostra organizaciju. Njegov protivnik je Anđelo Bruno kojeg glumi Harvi Kajtel.

Irac je u potpunosti producirao „Netfliks“, a film će premijerno biti prikazan na jesen.

Maja Gašić

Autor