Jelena Karleuša: Ništa više neće biti isto

Autor:

10.03.2019 12:18

Foto:

Foto:



Majka poznate pevačice Jelene Karleuše, slavna radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je tačno pre sedam dana u svom domu u Beogradu nakon borbe sa opakom bolešću. Divna je iza sebe ostavila neutešnu ćerku Jelenu, unuke Atinu i Niku, sestru Danijelu, zeta Duška Tošića..

Jelena u suzama i bolu ispratila majku na večni počinak: Sahranjena Divna Karleuša

Poznata pevačica rešila je da sada, kako navodi Pink, svom imenu doda još jedno - Divna, u znak zahvalnosti i sećanja na nedavno preminulu majku.

Duboka tuga i bol: Jelena Karleuša se oglasila povodom smrti majke Divne

Pop pevačica i dalje je očajna i odbija da njene mame, s kojom je bila veoma bliska, više nema. I pored toga što se njeno zdravstveno stanje sada popravilo, pa je počela da spava i jede, ona i dalje stalno priča o Divni i vrlo često se rasplače. Izvor blizak Karleuši otkrio je da je na neobičan način odlučila da se oduži pokojnoj majci za sve što je učinila za nju.

Porodica i prijatelji se opraštaju od Divne Karleuše: Jelena dostojanstvena, crni veo krije tugu (foto)

- Jeleni mnogo znači podrška prijatelja i članova šire porodice koji su stalno uz nju. Uspela je malo da se oporavi od ogromnog šoka i bola, ali je i dalje stalno tužna i depresivna. Kada govori o Divni, odmah se rasplače i seti se se svega što se dešavalo prethodnih dana. Meni je rekla da, kad prođe još neko vreme, planira da svom imenu doda i ime pokojne Divne, jer će joj to mnogo značiti. Smatra da bi na taj način nekako stalno bila povezana sa majkom, a ujedno bi joj se tako i zahvalila za svu podršku i ono što je činila za nju dok je bila živa - kaže sagovornik.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Divna Karleusa (@divnakarleusa) дана 1. Окт 2018. у 7:00 PDT

Pevačica je svesna da njen život i sve što se dešava oko nje zanima javnost, ali ipak nema nameru da govori o ovim bolnim trenucima kada se bude vratila na scenu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Divna Karleusa (@divnakarleusa) дана 17. Јун 2018. у 7:02 PDT

Divna se dugo borila sa opakom bolešću: Majka Jelene Karleuše preminula u 62. godini

- Odluku da svom imenu doda Divnino Jelena je donela iz ličnih razloga i to će pisati samo u njenim dokumentima. U javnosti ona će i dalje biti Jelena Karleuša kao i do sada. Mislim da će tu formalnost završiti za mesec ili dva. Ali sigurno je da o tome neće govoriti, kao što verujem da neće pričati neko vreme ni o Divni, jer je sve to previše bolno za nju. Njih dve su bile mnogo vezane jedna za drugu punih 40 godina i ovo kroz šta Jelena trenutno prolazi sasvim je razumljivo. Poznajući njen borbeni duh, siguran sam da će se za nekoliko meseci vratiti svom poslu, ali više nikada neće biti ista osoba. Divna joj je bila veliki oslonac i podrška i ta praznina će se uvek videti i primećivati kod Jelene - zaključio je izvor, navodi Pink.