Dobro došli u klub najbogatijih: Kolika je vrednost imovine Viktorije i Dejvida Bekama?

Autor: Svetlana Stojaković

12.03.2019 16:55

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Guliver/ Getty images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Guliver/ Getty images/ InstagramBračni par Viktorija i Dejvid Bekam pored velike i srećne porodice i skladnog braka, koji ne mogu poljuljati ni brojni novinski naslovi, od nedavno se može pohvaliti još jednom zadivljujućom brojkom. Naime, nekoliko kompanija koje se nalaze u rukama bivšeg fudbalera i modne dizajnerke, svojim pozitivnim poslovanjem ostvarile su enormne prihode, a bogatstvo ove prodice moglo bi uskoro da dostigne brojku od milijardu dolara.

Brijačnica ‘Kod Bekama’: Penzionisani fudbaler ima novi posao (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 3, 2019 at 12:00pm PST

Viktorija ponosna na supruga: Amerikanci odali počast Dejvidu Bekamu (foto/video)

Kako prenosi britanski Mirror Dejvidova kompanija Footwork Productions, u kojoj su prikupljeni njegovi prihodi ostvareni bogatim fudbalskim ugovorima ima promet od 208,3 miliona funti. Pored toga, “Beckham Brand Holdings”, u proteklom periodu ostvario je promet u visini od 260,8 miliona funti, a tu su i “DB Ventures Ltd”, s profitom od 90 miliona funti, dok “Victoria Beckham Ltd”, kompanija koja se bavi dizajnom i savetovanjem iz oblasti mode, ima neto vrednost od preko 100 miliona funti. Pored ove, Viktorija je vlasnik i “Moody Productionsa” koji posluje sa preko 10 miliona funti dobiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 2, 2019 at 12:50am PST

Viktorija i Dejvid Bekam: Zna se ko vodu nosi (foto)

Bekamovi pored brojnih unosnih poslova u svom vlasništvu imaju nekoliko nekretnina čija se vrednost meri milionima dolara. Njihov stan u zapadnom Londonu vredan je 35,1 miliona funti, dok imanje u Kotsvoldsu vredi 6 miliona funti. Svemu ovome, Dejvid je pridodao nekoliko unosnih ugovora s kompanijama “Samsung”, “Adidas”, “Pepsi”, “H&M” i mnogim drugim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 17, 2019 at 5:13pm PST