Drugari od dečačkih dana: Endru Ridžli piše knjigu o prijateljstvu sa Džordžom Majklom

Autor:

12.03.2019 22:13

Foto:

Foto:



Kao kolega i prijatelj iz škole, a potom i član banda Wham! Endru Ridžli verovatno je poznavao Džordža Majkla bolje od bilo koga drugog. Nedavno je najavio da će objaviti knjigu o njihovu prijateljstvu i osnivanju popularnog dua, prenosi Sunday Post.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Legends never die (@legendsneverleave) дана 12. Мар 2019. у 9:25 PDT

U knjizi "George & Me" Ridžli će prikazati svoj i Majklov uspon do slave i uspeha, a pisaće i o njihovom zajedničkom oproštajnom koncertu održanom 1986. na londonskom Vembliju.

Džordž Majkl umro je 25. decembra 2016. godine u 54. godini, a Ridžli je tada napisao:

- Plakao sam kao nikada pre u životu - i otkrio je da je svega nekoliko minuta pre nego što je saznao za Majklovu smrt poslao mu poruku i čestitao Božić.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alessandra (@pergiocare) дана 12. Мар 2019. у 5:59 PDT

On i bivši prateći vokali grupe, ženski pop duo Pepsi i Širli, odali su vrlo emotivno priznanje Majklu na dodeli Brit Awardsa 2017. godine.

- Sve je počelo vrlo uobičajeno. Godine 1975. bili smo tek dvojica dečaka koji su delili sličan smisao za humor, ljubav prema sličnoj vrsti muzike koja život znači, prema umetnosti. Iz toga su se rodili uspesi - piše Ridžli između ostalog u svojoj knjizi.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ????! ♥ (@wantyourfreedom) дана 11. Мар 2019. у 11:54 PDT

Izvršna direktorka izdavačke kuće "Michael Joseph/Penguin" Luis Mur kazala je da je "Ridžli jedina osoba koja je mogla da ispriča priču o Džordžu Majklu na pravi način", jer je reč o "memoarima o ljubavi, prijateljstvu i o muzici".

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели EveningTimes (@theeveningtimes) дана 12. Мар 2019. у 2:46 PDT

- Kad mi je prvi put izneta zamisao o knjizi, odmah sam je prihvatila, želeći da objavim i prenesem priču milionima njihovih obožavatelja. Uživanje je i privilegija raditi sa Endrjuom. Veoma smo uzbuđeni zbog objavljivanja knjige - kazala je Mur.

Maja Gašić

Autor