Ana Ivanović I Bastijan Švajnštajger: Luksuzni poklon sinu za prvi rođendan

Autor:

25.03.2019 15:57

Foto:

Foto:



Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili su prvi rođendan svom nasledniku Luki. Oni su za sina spremili slavlje, ali za pravi poklon će saznati tek kada još malo odraste, jer su mu mama i tata kupili stan u Nemačkoj, prenose domaći mediji. Naime, oni su doneli odluku da sinu kupe stan od 150 kvadrata u takozvanoj "pametnoj zgradi" u Minhenu, koji će izdavati do Lukinog punoletstva.

Ana Ivanović u poseti Beogradu: Bivša teniserka o Bastiju, sinu Luki i planovima za drugo dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 12, 2018 at 6:01pm PDT

“Tvoj osmeh čini da moje srce sija”: Nežna poruka Bastijana Švajnštajgera voljenoj ženi

- Ana i Bastijan sve ulažu u svoju i budućnost svog deteta. Nisu se mnogo dvoumili oko rođendanskog poklona jer su želeli da mu obezbede nešto što će mu značiti za ceo život. Jeste da su oboje finansijski odavno obezbeđeni, ali nekretnine nikad ne gube vrednost, posebno ne u Nemačkoj. Bastijan je inače emotivno vezan za Minhen. To je grad u kojim je igrao fudbal i u kojem mu živi i porodica - priča izvor i dodaje da su za ovu nekretninu Ana i Švajni morali da izdvoje više od milion evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on May 8, 2018 at 10:09am PDT

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Nezaboravno iskustvo zabeleženo na stranicama nemačkog “Voguea”

- Stan ima oko 150 kvadrata - tri spavaće sobe, jednu dečju, veliki dnevni boravak, ogromnu terasu, garažno mesto, kuhinju i dva kupatila. Ono što je interesantno je da je sve na dugme - recimo, ako želite da slušate muziku, samo izgovorite ime izvođača i odmah se pali uređaj - kaže dobro obavešten izvor, piše Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 14, 2019 at 4:23am PST