Brak (ni)je za njega: Samo što se oženio Nikolas Kejdž već traži razvod

Autor:

29.03.2019 12:49

Foto:

Foto:



Samo četiri dana nakon što se u Las Vegasu oženio, glumac Nikolas Kejdž(55) traži poništenje braka s 21 godinu mlađom vizažistkinjom Erikom Koike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hollywoodreporternews (@hollywoodreporternews) on Mar 28, 2019 at 9:05pm PDT

Holivudski glumac je zahtev za poništenje braka podneo u sredu, a ako mu zahtev bude odbijen, tražiće razvod braka, piše Independent.

Lobanja dinosaurusa, piramida, hobotnica: Kako je Nikolas Kejdž potrošio bogatstvo na “uvrnute” stvari

Kejdž i Erika bili su u vezi godinu dana, a da brak neće srećno završiti bilo je očigledno i prilikom vađenja dozvola za njega. Naime, vidno pijani glumac je okupljenima glasno rekao da će mu supruga uzeti sav novac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on Mar 26, 2019 at 8:58am PDT

-Neću! Sve će mi pare uzeti, njen bivši je narko-diler - vikao je Kejdž i rekao da nikada nije ni želeo da se oženi sa mladom Koike.

-Nisam ti to nikad ni tražila - dobacila je ona.

Zaposleni su ih odveli u kancelariju i tako rešili situaciju, a nekoliko minuta kasnije njih dvoje su izašli sa dozvolom.

Glumcu je ovo četvrti brak. Prvi s koleginicom Patrišom Arket trajao je šest godina, od 1995. do 2001. Sa ćerkom Elvisa Prislija Lizom Meri potrajao je samo 107 dana, a čim se službeno razveo od nje, Kejdž se ponovo oženio. Njegov treći brak s Alis Kim trajao je najduže, čak 14 godina i dobili su sina Kal-Ela.

Slavni glumac ima i sina Vestona s bivšom devojkom, glumicom Kristinom Falton.