"Ne mogu više": Darko Lazić odustaje od terapije?

Autor: Svetlana Stojaković

03.04.2019 18:06

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ InstagramDarko Lazić je nakon saobraćajne nesreće dugo bio u bolnici na lečenju, a po izlasku je dobio specijalnu terapiju koje mora da se pridržava kako bi ponovo stao na noge bez štaka.

Ispovest Darka Lazića: Svako ko kaže da ga slava nije ponela, ne govori istinu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана 16. Мар 2017. у 4:31 PDT

Ipak, on je odlučio da ovu terapiju prekine jer smatra da će uskoro moći da stane na noge. On se vratio u roditeljski dom u Brestaču, a kako bi se oporavio od nesreće jednom nedeljno odlazi u Dom Zdravlja u Rumi.

Poslednji pozdrav velikom Šabanu Šauliću: Darko Lazić uprkos bolovima došao na sahranu (foto)

- Muka mi je od terapija. Ne mogu više. Neću da idem nigde. Dobro sam i ide sve nabolje. Još malo, pa bacam i ove štake. Dosta je više, ne mogu da ležim u krevetu - požalio se prijateljima navodno.

Najslađe dileme: Darko Lazić i Marina Gagić odabrali ime za sina

Darko je do Božića sarađivao sa lekarima i radio šta mu se kaže, ali nakon Božića i prelaska na kućno lečenje prestao je da se pridržava terapije i terapeut mu više ne dolazi kao ranije, a to nije dobro za njegovo stanje.

Navodno je ovu odluku doneo zbog trudne verenice.

Zajedno na Badnji dan: Darko Lazić konačno u zagrljaju ćerkice Lorene (foto)

- Ne želi da se razdvaja od Marine i hoće da uživa u svakom trenutku njene trudnoće. Pošto trenutno ne radi, vreme uglavnom provodi sa njom, porodicom i prijateljima. Iako još nije stao na scenu, počeo je da posećuje javne događaje i izlazi po kafanama, ali se ne opija kao ranije, popije čašu, dve - kaže izvor za Kurir.