Jelena Karleuša: I u dobru i u zlu s bolesnom prijateljicom

Autor:

10.04.2019 13:57

Foto:

Foto:



Marina Tucaković je otkrila da joj je Jelena Karleuša ponudila da je vodi na lečenje u Kinu, gde pevačicin muž Duško Tošić igra fudbal. Marina je saznala da boluje od raka dojke početkom prošle godine i ubrzo je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

Marina Tucaković: Pozitivna sam i dalje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on Jun 17, 2018 at 7:22am PDT

Neizmerna tuga Jelene Karleuše: Sav bol sažet u tri reči (foto)

Kako Tucakovićeva kaže, njena prijateljica i dugogodišnja saradnica JK je teško podnela njenu bolest, jer je i njena majka Divna nedavno izgubila bitku sa rakom pluća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 30, 2018 at 9:35am PDT

Jelena Karleuša: Ništa više neće biti isto

- Kada je Jelena čula da imam rak, pozvala me je i prvo što mi je rekla jeste da će da se raspita za moje lečenje u Kini, a zatim i na Kubi. Savetovala me je da i ja saznam sve što mogu o lečenju, i da je slobodno pozovem šta god da mi bude trebalo. Veoma se zainteresovala za moj slučaj, jer je nažalost i sama imala mučno iskustvo sa svojom majkom Divnom, koja je bolovala od raka pluća - rekla je Marina za Informer i objasnila kako sada teku terapije kojima je podvrgnuta:

- Prvo sam operisana, a zatim su mi dali neku hormonsku terapiju jer su mi u početku rezultati bili loši. Zatim sam išla dva puta u Nemačku da primim imunovakcinu. Sada su mi promenili terapiju jer su mi rezultati dosta bolji, tako da sada citostatike uzimam u tabletama. Vrlo pristojno to podnosim i videćemo kako će biti, jer se ti lekovi jako dugo piju, po nekoliko godina - objašnjava Marina i dodala:

“Uradite za sebe sve najbolje”: Čestitka Marine Tucaković za novu 2019.

- Sada se osećam dosta dobro, ali još ne mogu da funkcionišem onako kako bih htela. Želela sam da odem na sahranu Šabanu Šauliću i Divni Karleuši, ali jednostavno nisam bila sposobna za to. Da li ću se skroz oporaviti i ozdraviti - to je u Božijim rukama - rekla je Marina Tucaković.