Srbin u najpopularnijoj seriji: I mi junaka za "Igru prestola" imamo (foto)

Autor:

16.04.2019 12:00

Foto:

Foto:



Čini se da od kultne serije "Seks i grad", a koju su pretežno pratile žene, nije se pojavilo TV ostvarenje koje je privuklo toliku pažnju gledalaca širom sveta kao što je "Igra prestola".

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on Feb 28, 2019 at 6:00am PST

Juče je premijerno prikazana prva epizoda poslednje, osme sezone ove serije, a jednu od uloga tumači srpski glumac Amar Mešić. Ovaj  27-godišnji umetnik koji potiče iz Priepolja, kaže da je uživao na snimanju, a da ga je posebno osvojila kraljica Sersej Lanister, a koju tumači Lina Hidi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammar.mesic) on Mar 12, 2019 at 12:20pm PDT

- Za mene je ovo bilo veliko iskustvo, što sam makar i nakratko bio deo serije i jedno od najuzbudljivijih snimanja. Bio sam na kastingu, a poziv sam dobio preko agenta Anile Gajović, koju sam upoznao u Sarajevu. Snimao sam tri dana u Dubrovniku scene u kojima kraljica Sersei Lanister šeta gradom. Ona je pozitivna i luckasta. Osvojio sam njene simpatije - ispričao je Amar za "kurir".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammar.mesic) on Apr 14, 2019 at 11:52am PDT

Glumac koga publika na malim ekranima trenutno gleda u seriji "Pogrešan čovek" na TV Prva, prezadovoljan zbog angažmana na ovom projektu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammar.mesic) on Apr 11, 2019 at 11:34am PDT

- Oduševljen sam serijom i ne mogu da dočekam novu epizodu. Uvek kažem za "Igru prestolu" da je to najkvalitetnija serija što se tiče glume, produkcije, fotografije - zaključio je glumac.

Maja Gašić

Autor