Aca Lukas se kaje zbog Sonje: Uvek priznam kad pogrešim

Autor:

16.04.2019 15:52

Foto:

Foto:



Burni razvod pevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg pod imenom Aca Lukas, i njegove supruge Sonje obeležio je 2017. godinu. Par je zaboravio na zlatno pravilo poznatih "o bivšima sve najbolje", pa se javno prepucavao u medijima i putem društvenih mreža. I jedna i druga strana je imala šta da kaže, najviše se pisalo o preljubama, a čak se spominjalo i porodično nasilje.

Uloga za koju se dugo pripremao: Aca Lukas postao deda

Epilog priče koja je svakim danom sve više podsećala na špansku sapunicu jeste da su se Aca i Sonja, koji imaju ćerkicu sedmogodišnju ćerkicu Viktoriju i zvanično razveli.

Aca Lukas: Ćerke savetujem da beže od budala i ludaka

Danas, skoro godinu i po dana od burnog razvoda, bivši supružnici imaju sasvim drugačiji odnos. Bilo je potrebno vreme da se rane zacele, a sad im je jedini pioritet sreća njihove ćerkice.

Aca Lukas: Sa Sonjom sam prvi put osetio potrebu za porodičnim, mirnim životom

- Sonja i ja smo u dobrim odnosima. A kad se priča o pomirenju, ako mislite na deo da li smo ponovo muž i žena i da li smo ponovo u ljubavnoj vezi, nismo. Mi smo Viktorijini roditelji  i to je sasvim dovoljno da bismo se dozvali posle svih onih gluposti koje smo pravili. Ja uvek priznam kada nešto radimo što ne valja, ono nije bilo normalno, ali sad se ponašamo drugačije - ispričao je Lukas za “Scenu”.

Maja Gašić

Autor