Britni Spirs izašla iz bolnice za mentalno zdravlje i poručila: Prete smrću mojoj porodici! (video)

Autor: Svetlana Stojaković

24.04.2019 11:03

Foto: Izvor:, Foto:

Foto: Izvor:, Foto:Pevačica Britni Spirs posle lečenja u instituciji za metalno zdravlje zapanjila je obožavaoce izgledom. Pevačicu su paparaci juče ulovili kako izlazi iz hotela The Montage koji se nalazi na Beverli Hilsu, a na kojima se vidi da pevačica nije baš najbolje.

Pevačica doživela nervni slom: Britni Spirs u klinici za mentalno zdravlje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britney.spears.rare) on Mar 31, 2019 at 7:27pm PDT

Muzička zvezda koja se nedavno sama prijavila u psihijatrijsku ustanovu jer je bila pod velikim emocionalnim pritiskom zbog očevog teškog zdravstvenog stanja, nakon izlaska iz bolnice odlučila je da se obrati javnosti.

Nervni slom je kap koja je prelila čašu: Britni Spirs odlazi u penziju?

-Želim svima koji se brinu za moje zdravlje da kažem da ne brinu, da ću se brzo vratiti. Ima dosta tračeva, toliko ludih priča. Želim malo vremena za sebe, ali postaje sve teže zbog svega što se dešava - rekla je ona u storiju na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jan 4, 2019 at 9:01am PST

Pevačica je fanovima poručila i da ne treba da veruju svemu što čuju i pročitaju. Takođe je navela da je njena porodica primila pretnje smrću.

Pauza na neodređeno vreme: Britni Spirs otkazala sve nastupe zbog bolesnog oca

U poruci je pomenula i svog nekadašnjag mnadžera, te istakla da upravo on "širi glasine i šalje lažne mejlove" u njeno ime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britney.spears.rare) on Mar 16, 2019 at 11:24am PDT

-Nisam napisala te lažne mejlove. Slao je lažne mejlove sa lažne mejl adrese - tvrdi Britni i dodaje:

-Moja situacija je jedinstvena, ali obećavam vam da radim ono što je najbolje za mene u ovom trenutku. Jaka sam - rekla je Sprsova i zatražila malo privatnosti kako bi uspela da se izbori sa problemima.

 

View this post on Instagram

 

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment ??? You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Apr 23, 2019 at 6:30pm PDT

Pre neki dan, nakon vesti da se povukla iz javnosti jer želi da podrži svog bolesnog oca, o pevačici Britni Spirs su isplivale informacije koje su šokirale javnost.

Mama na pokretnoj traci: Najbolji fitnes saveti Britni Spirs za leto

Naime, kako pišu strani mediji, pevačica se nalazi na lečenju u mentalnoj ustanovi, gde je smeštena protiv svoje volje. Međutim, pevačica se na lečenju nalazi od januara, a ne od ove nedelje, kako je prvobitno rečeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britney.spears.rare) on Mar 16, 2019 at 12:36am PDT

Juče su je paparaci slikali kako izlazi iz jednog hotela na Beverli Hilsu sa svojim dvanaest godina mlađim dečkom Semom koji ju je sve vreme štitio od fanova i novinara. Britni je u rukama nosila patike, telefon i torbu, a bila je u papučama i kratkoj haljini, raščupane kose i zbunjenog izraza lica.