Naomi Kembel proslavlja 33 godine karijere: Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina

Autor:

30.04.2019 21:43

Foto:

Foto:



Naomi Kembel proslavila je ovog meseca 33 godine karijere u modnoj industriji, ali i posle svega " crna pantera" kaže kako nema vremena za gubljenje.

Naomi Kembel: Prirodno je najlepše (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 28. Апр 2019. у 12:03 PDT

Valentino u znaku Crne pantere: Provokativna Naomi Kembel prošetala modnom pistom u Parizu (foto)

Tokom svih godina rada, legendarna manekenka je imala nebrojeno modnih revija, krasila je više od 800 novinskih naslovnica, gostovala u brojnim emisijama i video spotovima... Nedavno je u svoj CV dodala još jedan podatak - postala je novo zaštitno lice Chanelove J12 kampanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 25. Апр 2019. у 11:15 PDT

Peščane plaže, okean i deca: Rajski odmor Naomi Kembel (foto)

-Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali evo me danas proslavljam 33 godine u modnoj industriji. Osećam se blagoslovljena i izuzetno zahvalna Bogu. Hvala mojoj majci Valeri Moris što je verovala u snove trogodišnje devojčice i što mi je dopustila da budem ono što jesam. Tvoja ljubav i podrška bile su uz mene u dobrim i teškim vremenima. Volim te mama - napisala je između ostalog Naomi na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

They said I would only last 11 years, but here I am today celebrating 33 years in the business of fashion! I feel so blessed and grateful to God. I never thought that there would be a day when I would even convey such a message on social media! To my beautiful mother Valerie Morris @valeriemorriscampbell I thank you for believing in the dreams of a 3 year old and letting me be me. Your love and support has kept me going through good and bad times. I love you mum. To my family and friends that have been with me on this incredible journey throughout these years, stuck by me through thick and thin , you know who you are and I thank you. I go from plane to plane from city to city almost daily and I’m constantly working. My friends are always telling me to slow down and rest but I’m at a point in my career where my vision is crystal clear, and for now I’m on a mission. A mission to nurture the new and next generation. A mission to ensure that my industry - the fashion industry - is a place that's diverse and of equal opportunity and I’m on a mission to change the narrative and perception of the great continent of Africa! I do believe that I will rest when God wants me to, but until then I’ll keep going! Love you all Loads Naomi ??♥️?? ? Steven Meisel

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 14. Апр 2019. у 9:00 PDT

Manekenka se zahvalila i ostalim članovima porodice i prijateljima koji su bili uz nju na njenom dugogodišnjem putovanju.

“Crna pantera” krije novu ljubav: Naomi Kembel i Lijam Pejn na tajnom odmoru?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

AFRICA YOUR TIME IS NOW ♥️ #NAOMIAFRICA Tee by @mariannefasslerofficial @africayourtimeisnow

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 17. Апр 2019. у 8:59 PDT

-Idem iz aviona u avion i letim iz grada u grad, gotovo svakodnevno. Prijatelji mi uvek govore da usporim i odmorim se, ali moja vizija u karijeri je kristalno jasna i ja imam misiju, misiju koja neguje novu i narednu generaciju, misiju koja osigurava da moja industrija, modna industrija, bude mesto koje je raznoliko i jednakih mogućnosti, kao i misija da promenim percepciju velikog kontinenta Afrike - piše manekenka na Instagramu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 10. Апр 2019. у 12:30 PDT

Naomi na kraju posta dodaje kako će se odmoriti kad Bog to bude želeo, a do tada ne planira da odustaje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Naomi Campbell (@naomi) дана 4. Мар 2019. у 8:08 PST

I dalje je neprikosnovena: Naomi Kembel u raskošnoj Dolče i Gabana kreaciji ostavila sve bez daha (foto)

Slavna manekenka je prvi javni nastup imala sa sedam godina kada je glumila učenicu u videospotu pesme Boba Marlija "Is This Love". U svet mode uplovila je sa 15 godina, a njena karijera krenula je vrloglavim usponom kada se u aprilu 1986. pojavila na naslovnici magazina Elle. Posle toga usledilili su brojni angažmani, a do 90ih stekla je svetsku slavu kao najpoznatiji i najbolje plaćeni top-model.