Anastasija Ražnatović: Užurbane pripreme za gala proslavu 21. rođendana

Autor: Svetlana Stojaković

07.05.2019 09:55

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images/ InstagramMlada zvezda Anastasija Ražnatović organizovaće žurku 30. maja u jednom luksuznom beogradskom restoranu za oko 120 zvanica. Kako prenose pojedini domaći mediji, ćerka Svetlane Cece Ražnatović za proslavu 21. rođendana potrošiti oko 10.000 evra.

Ceca ponosna na ćerku Anastasiju: Kad “mamin brilijant” zapeva veliki hit Vitni Hjuston (video)

Mlada pevačica koja je sve osvojila novim hitom “Rane” uveliko priprema parti na kojem će pozvati porodicu, prijatelje i saradnike u jednom elitnom beogradskom restoranu. Anastasija Ražnatović je već sada unajmila agenciju koja se bavi organizacijom slavlja, a kao neko ko ima istančan ukus vodi računa o svakom detalju. Kako o mestu gde se organizuje žurka, pa preko dekoracije prostora i na kraju njenog stajlinga za tu noć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Mar 22, 2019 at 11:38am PDT

Emotivna poruka Anastasije Ražnatović: Sve dugujem mami

- Zbog obaveza koje ima oko promocije novog spota za pesmu “Rane” Anastasija je odlučila da angažuje agenciju za proslavu rođendana. Dala im je instrukcije kako bi volela da izgleda gala slavlje. Dekoracija će biti u stilu italijanskih glamuroznih slavlja. Preovladavaće belo-roze momenti, a na svakom stolu će biti cveće posebno aranžirano za ovu priliku. Na stolovima će biti i svećnjaci u roze boji, te će se služiti najskuplja vina. U svemu ovome ima veliku podršku majke Cece, koja se potrudila da svojoj mezimici ispuni svaku želju. Šuška se da će slavlje koštati oko 10.000 evra - kaže izvor za Blic.

Proslava Anastasijinog 20. rođendana: Ceca priredila ćerki žurku za pamćenje (foto/video)

U organizaciji slavlja, osim Cece, Anastasiji veliku podršku pruža i buduća snajka Bogdana Rodić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Dec 23, 2018 at 5:00am PST

- Bogdana i Anastasija su kao drugarice. Jedna drugu uvek savetuju, pa joj je Bogdana rekla da joj se za sve može obratiti kada je organizacija rođendana u pitanju. Njih dve već biraju kreacije za slavlje. Anastasiji je posebnu pažnju privukla jedna kreacija domaće dizajnerke koju će najverovatnije uzeti za proslavu 21. rođendana - naglasio je izvor.

Ceca i Anastasija Ražnatović: Mama i ćerka u veselom provodu (foto/video)

Anastasija je vodila računa o svakom detalju, pa na pozivnici piše da gosti moraju da ispoštuju poseban dres-kod. Tako će sve dame koje budu krenule na Anastasijin parti morati da dođu u dugim elegantnim haljinam, a dok će momci biti u odelima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Sep 23, 2018 at 5:55am PDT

Ceca ponosna na svoju decu: Ljubav i privrženost od najmlađih dana (foto)

- Eleganicija je nešto o čemu Anastaija vodi računa, pa je tako izrazila želju da bude i ovog puta. Posebanu pažnju je obratila na stajlinge i veruje da će svi ispoštovati njenu želju - rekao je izvor.