Britanska kraljevska porodica dobila je novog člana: Kladionice se usijale, sin Megan i Harija zvaće se... (foto)

Autor:

07.05.2019 10:51

Foto:

Foto:



Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, Megan i Hari juče ujutru postali su roditelji malenog dečaka.

Kraljevska beba je stigla: Porodila se Megan Markl!

Dečak je rođen u 5:26, a težak je 3,260 grama.

-Megan i ja dobili smo sina rano jutros – vrlo zdravog dečaka. Majka i dete su izuzetno dobro. To je bilo najneverovatnije iskustvo koje bih ikada mogao da zamislim - rekao je princ Hari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 6, 2019 at 9:17am PDT

Šta će reći kraljica: Kako će se zvati dete princa Harija i Megan Markl?

Ipak, još uvek je ostalo puno nepoznanica vezano za možda najiščekivaniju kraljevsku bebu. Ime dečaka koji je sedmi u nasledstvu za britansku krunu tek će biti saopšteno narednih dana, ali su procurele neke informacije o porođaju.

Presrećni tata: Nakon rođenja sina oglasio se princ Hari (video)

Iako je Megan silno želela da se porodikod kuće, ta želja joj se ipak nije ispunila. Vojvotkinja, koja je prenela trudnoću nedelju dana, u najvećoj tajnosti je u nedelju prebačena u bolnicu.

Samo nekoliko sati posle porođaja, pod zaštitom Scotland Yarda Megan i Hari vratili su se na imanje Frogmore. Tek tada, u ranim popodnevnim satima presrećni tata Hari izašao je pred novinare.

Kako javlja Dail Mail, Megan je prebačena u londonsku Portland bolnicu, gde su najmanji troškovi porođaja oko 17.500 evra. Ovde su na svet stigle prerinceze Beatris i Eugenia.

Nije poznato je li tridesetsedmogodišnja Megan imala indukovani porođaj, ali izvori bliski Daily Mailu tvrde da je ostala tamo preko noći da bi u 5.26 sati u ponedeljak ujutro donela na svet svoje prvo dete. Princ Hari nije se odvajao od svoje supruge.

Iako Bakingemska palata to nije želela da komentariše, izvori bliski Daily Mailu tvrde da se Megan ipak porodila u bolnici.

Megan Markl i princ Hari: Ko može da odoli društvenim mrežama? (foto)

Bračni par ranije je naglasio ne žele da detalje porođaja dele s javnošću, što je još jedno kršenje kraljevskog protokola. Za razliku od njih, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su samo nekoliko sati nakon porođaja izašli pred novinare, fotoreportere i javnost ispred bolnice kako bi pokazali svo troje dece po rođenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 5, 2019 at 8:17am PDT

U slučaju Megan i Hari, samo je presrećni tata izašao pred novinare i oduševljeno saopštio da je dobio sina.

Megan Markl: Trudnica koja prkosi kraljevskoj tradiciji

Britanski mediji spekulišu da bi par svoju bebu mogao da pokaže javnosti u sredu, što se naslutilo iz obraćanja princa Harija.

Britanske kladionice navode su kako se najviše Engleza kladilo na ime Albert, sledi ime Artur, a zatim Aleksander, Džejms, Filip, Luis, Henri, Frederik, Tomas i Edvard.