Emotivna En Hatavej: Šest godina nakon Oskara, glumica dobila i zvezdu (foto)

Autor:

10.05.2019 16:30

Foto:

Foto:Američka glumica En Hatavej dobila je svoju zvezdu na čuvenom "Trotoaru slavnih" na losanđelskom bulevaru Holivud.

- Zaista sam veoma dirnuta - rekla je na jučerašnjem dogadaju Hatavej (36), dobitnica Oskara 2013. za sporednu žensku ulogu u filmu "Jadnici" (Les Miserables).

Ona se zahvalila "obožavaocima koji su prisutni i koji su joj posvetili malo svog vremena" kao i ljudima koji su "već decenijama u njenom životu".

Prilikom postavljanja zvezde, uz Hatavej su bili roditelji, muž, kao i australijska glumica Rebel Vilson, koja sa Hatavej učestvuje u filmu "The Hustle". Rimejk kultne komedije "Prljavi pokvareni prevaranti", koji će danas biti premijerno prikazan u američkim bioskopima, priča priču o dve prevarantkinje koje se udružuju da bi se osvetile muškarcima koji varaju žene.

Hatavejina zvezda se nalazi ispred ulaza u Kinesko pozorište, veoma posećenu holivudsku lokaciju.

Takođe, kako je glumica sa zadovoljstvom navela, njena zvezda je pored zvezde Heti Mekdenijel, prve crne oskarovke koja je nagradu dobila za ulogu robinje u filmu "Prohujalo sa vihorom" (Gone With The Wind) iz 1939. godine. #gallery-22 { margin: auto; } #gallery-22 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-22 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-22 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Maja Gašić

Autor