"Nijedan san nije prevelik": Džastinu Timberlejku počasni doktorat Berklija (foto)

Autor:

13.05.2019 18:40

Foto:

Foto:



Prestižni američki koledž Berklee College of Music proteklog vikenda dodelio je počasne doktorate muzičkim zvezdama, rep pevačici Misi Eliot i Džastinu Timberlejku, za njihov neizmeran doprinos “novom zvuku” i rep muzici, koju su interpretirali tokom proteklih godina.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil: Urnebesna proslava rođendana (foto/video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berklee College of Music (@berkleecollege) дана 10. Мај 2019. у 4:58 PDT

Novopromovisani diplomci ubrzo su se pohvalili novim dostignućima ne štedeći reči hvale na račun univerziteta koji je upravo njima upriličio nesvakidašnju čast.

Svoje oduševljenje nije krio Timberlejk koji je priznao da je ipak bio iznenađen kada su ga pozvali sa univerziteta i objasnili mu o čemu se zaista radi. Iako je bio jako uzbuđen i srećan zbog činjenice da je njegov dugogodišnji trud prepoznat od strane relevantnih ljudi, popularni pevač sve do trenutka kada mu je nagrada uručena, nije mogao da veruje da je on baš taj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Justin Timberlake (@justintimberlake) дана 11. Мај 2019. у 3:50 PDT

Džesika Bil i Džastin Timberlejk: Paprena cena prevare velikog zavodnika

-Nijedan san nije prevelik! Nastavi da juriš! Verujte mi, ja sam doktor! Ali, za stvarno. Hvala “Berklee Collegeu” za ovu neverovatnu čast, veoma sam ponizan i zahvalan - napisao je muzičar na Instagramu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berklee College of Music (@berkleecollege) дана 10. Мај 2019. у 12:52 PDT

Ubrzo nakon objavljivanja fotografije na kojoj pozira obučen u svečanu garderobu diplomaca, njegove brojne kolege uputile su mu čestitke ističući kako je Timberlejk odavno zaslužio ovu nagradu.