Sve je spremno Draganino i Miloševo venčanje: Tata Džaja o svadbi, ćerkinoj trudnoći...

Autor:

25.05.2019 11:09

Foto:

Foto:



Danas će se jedno drugom na večnu ljubav zavetovati Miloš, brat naše teniserke Ane Ivanović, i Dragana, ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića.

Sutra ženi brata: Par sati nakon što je objavila da je trudna, Ana Ivanović stigla u Beograd

Pripreme za gala svadbu su gotove, kako je sve proteklo, otkrio je tata Džaja...

- Sve je spremno za veselje, a ne mogu da se pohvalim da sam učestvovao u pripremama za svadbu. Najveću ulogu imale su žene iz naše porodice, jer one ipak bolje znaju - rekao je Dragan Džajić za "Alo".

Legenda domaćeg fudbala kaže da će slavlje biti "po redu i onako kako treba".

Dragana Džajić: Svadba će biti kulturna i vesela

- Za našu porodicu Draganino i Miloševo venčanje je najnormalnija stvar na svetu i od toga ne želimo da pravimo ništa specijalno. Branka i ja smo presrećni, koji roditelj ne želi da doživi ovako nešto?! Jedino što mogu da vam kažem je da ću se potruditi da uživam u slavlju, ali sigurno neću zapevati na svadbi. Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže - ispričao je Džajić za "Alo", a potom prokomentarisao Draganinu trudnoću - Nemojte samo mene ništa da pitate o trudnoći, naravno da sam srećan!

Ana Ivanović ponovo trudna: Srca će nam prepući od radosti (foto)

Svega nekoliko sati nakon što je objavila da je ponovo u drugom stanju, Ana Ivanović je juče stigla u Beograd. Njen suprug, Bastijan Švajnštajger, najverovatnije neće prisustvovati venčanju.

 

Maja Gašić

Autor