Milica Dabović se oglasila povodom sestrine ispovesti o nasilju u porodici: Ne osuđujem, ja razumem

Autor:

29.05.2019 23:11

Foto:

Foto:



Starija sestra proslavljene košarkašice Milice Dabović gostovala je danas na Prvoj TV i u potresnoj ispovesti još jednom za javnost pričala o nasilju koje je doživela od strane oca.

Svoju bolnu priču o porodičnom nasilju, silovanju i ranjavanju bombom, Jelica je pre godinu dana podelila sa čitaocima "Glorije".

Jelica Dabović: Moj put do pakla i nazad

Sada se prvi put na ovu temu oglasila i Milica.

- Ne osuđujem, ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren i slobodan. Kada smo iskreni i slobodni, tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono šta uistinu jesmo. U suprotnom, osoba se oseća kao da je zarobljena. Potreba da se oslobodi se izražava na različite načine, jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu, izbegne vlastitu odgovornost.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Dabovic (@stefanovamama13) дана 29. Мај 2019. у 8:01 PDT

- Deca su sa šesnaest godina već odgovorna. Mnoge devojke sa šesnaest postaju majke i počinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuće i stvaraju porodice. Jasno je da uvek možemo, da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo. Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu, da razume i bude ostvaren. Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla, nekada neznanja. Do čega je, neka je. Biti fer najveća je pobeda svakog zla! Vreme je najbolji putukaz. ako je vodilja kroz život dobra namera! Moja porodica - moje sve! Volim - napisala je Milica i objavila staru porodičnu fotografiju.

Maja Gašić

Autor