"Pisao je svuda na poleđinama fotografija, na računima, izgužvanim papirima": Dino Dvornik u sećanjima voljene supruge (foto)

Autor:

01.06.2019 11:15

Foto:

Foto:



Ovog septembra navršiće se 11 godina od kada nema jednog od najpopularnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije - Dina Dvornika.

Ela Dvornik: Moj tata je bio dete, veseljak, Petar Pan, bilo je zanimljivo rasti uz njega

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dino Dvornik (@ajchafestival) дана 9. Нов 2017. у 11:15 PST

Dinova ćerka oduševljena Beogradom: Ela Dvornik razmišlja o preseljenju u Srbiju

Sin slavnog glumca Borisa Dvornika iza sebe je ostavio ćerku Elu i suprugu Danijelu koje neretko podele svoje uspomene na rano preminulog oca i supruga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijela Dvornik (@danijeladvornik) дана 20. Нов 2018. у 12:15 PST

Vreme prolazi, ali tuga, sećanja i ljubav prema Dinu - ne. Danijela je poželela da podeli sa prijateljima na društvenim mrežama poruku koju joj je suprug napisao pred odlazak na jedno putovanje.

-Otišao sam u Gospić, voli te Dino - napisao je pevač svojoj voljenoj supruzi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Tada nije bilo mobitela ali bilo je poruka ispisanih rukom. Ispisivao ih je svugdje, na poleđinama fotografija, na računima, izgužvanim papirima, ugovorima. . A nije bilo samo kratkih poruka, bilo je i pisama, naročito nakon svađe?. Kad je došao mobitel i SMS poruke, ubijao me porukama. ? #ljubavjeto❤

Објава коју дели Danijela Dvornik (@danijeladvornik) дана 29. Мај 2019. у 11:35 PDT

“Prošli smo kroz crveno, udarili u stub”: Loša otkrio kako mu je Dino Dvornik spasao život

-Tada nije bilo mobilnih, ali bilo je poruka ispisanih rukom. Ispisivao ih je svugde, na poleđinama fotografija, na računima, izgužvanim papirima, ugovorima. A nije bilo samo kratkih poruka, bilo je i pisama, naročito nakon svađe. Kad je došao mobilni i SMS poruke, ubijao me porukama. Ljubav je to - napisala je Danijela uz objavu ovog Dinovog pisma, što je izazvalo lavinu komentara i tuge jer tvorca najvećih hitova više nema.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijela Dvornik (@danijeladvornik) дана 10. Апр 2019. у 12:53 PDT

Treba mi zraka: “Dubioza kolektiv” snimio nedovršenu pesmu Dina Dvornika (video)

Jedan od najznačajnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije Dino Dvornik oženio se 1989. godine sa Danijelom Kuljiš, a godinu dana kasnije dobili su ćerkicu Elu. Dino je preminuo 7. septembra 2008. u 44. godini.