Gala proslava 16. rođendana: “Gloria Summer Party" okupio veliki broj poznatih ličnosti (foto galerija)

Autor:

12.06.2019 00:20

Foto:

Foto:



Povodom 16 godina uspešnog poslovanja magazin “Gloria” priredio je večaras gala žurku u beogradskom hotelu “Square Nine”.

Veliki broj poznatih ličnosti i predstavnika medija pojavili su se na crvenom tepihu “Gloria Summer Partyja”, rođendanske žurke časopisa koji još nazivaju i “najpristojnijim glossy magazinom o poznatima u Srbiji”.

Uvažene goste je dočekao tim ljudi koji kreiraju magazin, na čelu sa Natašom Vulin, direktorkom Color Press Glossy i glavnim urednikom Borisom Jakićem.

Svojim prisustvom “Glorijino” slavlje su uveličale brojne poznate ličnosti među kojima modna kreatorka Verica Rakočević, proslavljeni glumci Rada Đuričin i Ivan Bekjarev, slikar Milan Cile Marinković, Suzana Mančić, voditeljke Sanja Marinković, Minja Miletić, Nikolina Pišek Ristović, Biljana Obradović, Vesna Dedić, Snežana Dakić

 

Veliki broj glumica i glumaca, muzičara, pevača, sportista, umetnika, brojnih poznatih ličnosti koji su svoje životne priče podelili sa čitaocima kroz 831 broja “Glorije”, čestitali su joj na dosadašnjem uspehu i poželeli da još dugo dugo traje…

Ekskluzivne fotografije, kao i priče sa poznatima koji su uveličali ovo posebno veče, moći ćete da vidite u najnovijem izdanju našeg magazina, koji će se naći u prodaji u ponedeljak, 17. juna!

U nastavku pogledajte deo fotografija sa "Glorijine" žurke...