Nova teorija zavere: Kraljica neće doći na Arčijevo krštenje, a evo i zbog čega

Autor:

17.06.2019 22:00

Foto:

Foto:



Princ Hari i Megan Markl će krstiti svog sina narednog meseca u crkvi Svetog Đorđa nadomak Vindzor palate, ali kraljica neće prisustvovati događaju. Par se odlučio za crkvu Svetog Đorđa, u kojoj se održalo i venčanje, jer se tu krstio i sam princ 1984. godine, a Arči će biti obučen u čipkastu odoru za krštenje i biće poliven vodom iz reke Jordan.

Mesec dana po dolasku bebe počele su nevolje… Osetljiva Megan ili neoprostiva drskost princa Harija?

Iako je već sada objavljeno kada će mali Arči biti kršten, već je poznato i da kraljica Elizabeta njemu neće prisustvovati, prenosi britanski Express.

Siguran u očevom naručju: Princ Hari objavio dirljivu fotku sa sinom Arčijem (foto)

Portal navodi i da kraljica navodno neće prisustvovati krštenju zbog nekih već ranije ugovorenih obaveza. Naravno, ovakvo objađšbnjenje proizvele je bezbroj teorija zavera, među kojima su najpopularnije one o zahlađenju odnosa između Megan i britanske vladarke.

Arči Harison Maunt-Vindzor je rođen 6. maja, a na njegovom krštenju se očekuju skoro svi članovi kraljevske porodice, kao i prisutvo majke Megan Markl, Dorije Regland koja se nedavno vratila u Kaliforniju.

Prvi Dan majki za vojvotkinju od Saseksa: Nova fotografija malenog Arčija osvojila svet(foto)

Ovo neće biti prvi put da kraljica propušta ovako važnu ceremoniju, na krštenju princa Luja, trećeg deteta Vilijama i Kejt Midlton, takođe se nije pojavila.

Maja Gašić

Autor