Neobični klinci Anđeline Džoli i Breda Pita: Kako je Šajlo zasenila mlađeg brata (foto)

Autor: Maja Gašić

21.06.2019 20:30

Foto: Izvor:Gloria.rs/M.G., Foto:Guliver/ Getty images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs/M.G., Foto:Guliver/ Getty images/ InstagramRazvod decenije, kako su u Holivudu nazvali rastanak između nekada najlepšeg para -  Anđeline Džoli i Breda Pita, nije teško pao samo bivšim supružnicima. I život njihovo šestoro dece, od kojih su troje usvojili (sinove Medoksa i Paksa, i ćerku Zaharu), a troje dobili prirodnim putem (ćerku Šajlo i blizance - devojčicu Vivijen i dečaka Noksa) okrenut je nagravačke. Iako se još uvek spore oko starateljstva, i Bred i Anđelina se trude da budu uz decu i što više im olakšaju ovaj nezgodan period odrastanja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @shilohbutcher on Feb 5, 2019 at 10:03am PST

Prvo biološko dete nekadašnjeg para, ćerka Šajlo koja je svojevremeno proglašena najlepšom bebom na planeti, iznenadila je javnost odlukom da postane dečak.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @shilohbutcher on Jan 21, 2019 at 12:49pm PST

Već godinama unazad ona se oblači kao dečak, a da nije u pitanju samo spoljašnji izgled već da se i zaista tako ponaša, svedoče fotografije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @shilohbutcher on Jun 19, 2019 at 12:56pm PDT

Šajlo je fotografisana sa Noksom, a kako su prokomentarisali posetioci društvenih mreža, trinaestogodišnjakinja više liči na dečaka od mlađeg brata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @shilohbutcher on Jun 19, 2019 at 12:56pm PDT

 

Maja Gašić

Autor