Pet dana velike strepnje: Darko Lazić o drami u porodilištu

Autor:

01.07.2019 18:20

Foto:

Foto:



Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić 24. juna dobili su sina za koga su još ranije odabrali ime Aleksej. Pevač je sa svetom podelio radosne vesti putem društvenih mreža, ali o drami koja se dešavala u porodilištu nije pričao.

Darko Lazić i Marina Gagić dobili sina: Stigao je naš mali anđeo, naš Aleksej

Naime, porođaj nije prošao tako lako kako je predstavljeno javnosti. Dvadesetogodišnja Marina je imala poteškoća pri porođaju, budući da je sitne građe, a beba nešto krupnija.

Darko Lazić posetio Marinu i sina u bolnici: Cveće za novopečenu mamu (foto)

Maleni Aleksej je po ređenju priključen na infuziju, a lekari su sve vreme pratili njegovo stanje.

Ponosni tata Darko Lazić: Aleksej je stigao kući! (foto)

- Nisam znao šta ću sa sobom! Dođem u porodilište, a ne daju mi da vidim sina, ludeo sam od nervoze i od brige! I još mi kažu da je na infuziji, ma strašno! Baš sam se prepao! Ali nije bilo, Bogu hvala, ništa opasno. Marina je mnogo sitna i slaba, pa se beba izmučila dosta tokom porođaja. Zato su morali da ga prikače na infuziju i to me je baš uplašilo. Premro sam od straha. Aleksej je malo krupniji, 3700 je težak, povukao na taju, a ona malena, i zato se namučio, ali dobro, sve je to uobičajeno, nije ništa strašno. Plašio sam se da nema neku bakteriju, ali sve je u najboljem redu - rekao je za "Scandal" Lazić koji je sina i verenicu izveo iz bolnice pet dana nakon porođaja.

Maja Gašić

Autor