Nataša Bekvalac: Dani strepnje i brige zbog oca

Autor:

04.07.2019 12:58

Foto:

Foto:



Pevačica Nataša Bekvalac poslednjih nedelja prebrodila je veliko porodično iskušenje pošto je njen otac, fudbalski stručnjak Dragoljub Bekvalac, doživeo srčani udar, zbog čega je podvrgnut operaciji

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac (38) proživela je proteklih dana pravu porodičnu dramu. Njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66), doživeo je infarkt, zbog čega je bio hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu. Na svu sreću, srčani udar nije bio mnogo jak, ali su mu tokom devetodnevnog boravka u bolnici ugrađena dva stenta. Nakon što je njegovo zdravstveno stanje počelo da biva bolje, otpušten je na kučno lečenje i već se oseća dobro.

- Ne komentarišem stvari iz privatnog života članova moje porodice, niti iz svog privatnog života - rekla je Nataša za Gloriju kada smo je pozvali da se raspitamo za zdravlje njenog oca.

Tatini zdravstveni problemi izbacili su pevačicu iz koloseka, poremetili joj planove i promenili prioritete. Pošto je vrlo vezana za oca, bila je veoma zabrinuta zbog svega što mu se dešavalo. Svoje obaveze svela je na minimum i trudila se da mu maksimalno pruži podršku u teškim trenucima.

PORODIČNE VEZE

Dragoljubovi problemi sa srcem još jednom su učvrstili veze porodice Bekvalac. Uz oca i majku Miru sve vreme je najpoznatija iz porodice Bekvalac - Nataša, kao i njene sestre, osam godina starija Dragana i pet godina mlađa Kristina, modna dizajnerka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 12. Јун 2019. у 11:29 PDT

- Kažu da sam žena koja se uvek izdigne iz pepela i nastavi dalje, ali volela bih da nije tako. Želela bih da mi je lakše. Ipak, guram i moram da imam osmeh na licu, takva sam ja - rekla je Bekvalčeva u prvom pojavljivanju posle očevih zdravstvenih problema, na jednoj proslavi u glavnom gradu, preneli su beogradski mediji.

Kada je ocu počelo da biva bolje, Nataša se vratila svojim obavezama, ali se neprestano raspitivala za tatino zdravlje. Pored ugovorenih nastupa, kojih tokom leta ima znatno više, snimila je video-spot za novu pesmu koji će uskoro predstaviti javnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 3. Јун 2019. у 10:48 PDT

- Uvek kada radim spotove to traje dugo, a ovaj novi je bio veoma zahtevan jer smo snimali na nekoliko lokacija. Posle snimanja bila sam toliko umorna da nisam znala gde se nalazim. Bila sam naduvena od šminke, a od dece koja me bude rano ujutru nisam mogla ni dva sata da odspavam. Međutim, to su moje princeze i za njih bih sve uradila - ispričala je novosadska pevačica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 29. Мај 2019. у 5:10 PDT

Sve vreme porodične drame brinula je i o svojim mezimicama, šesnaestomesečnoj Katji i Hani (12).

- Za Katju i Hanu spremna sam na sve. Dok sam ja živa, trudiću se da ih uvek zaštitim i da žive kao princeze. Kao i svaki normalan roditelj, borim se za njih i pokušavam da im obezbedim najbolji i najkvalitetniji život - istakla je Nataša i dodala da ona uvek može da izađe jer ima ko da joj čuva decu - ili je to dadilja, ili mama Mira.