Zvezdin košarkaš teško povređen u saobraćajnoj nesreći: Ognjen Kuzmić u kritičnom stanju

Autor:

14.07.2019 11:12

Foto:

Foto:



Centar Crvene zvezde i košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić zadobio je teške povrede u saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka – Prijedor.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 100K Srba uz Srbiju?? (@serbia_mundobasket_china) дана 14. Јул 2019. у 1:47 PDT

Policijska uprava u Banjaluci potvrdila je da su u udesu učestvovala dva vozila - BMW i porše. Srpski reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde se nalazio u poršeu i vraćao se sa svadbe.

 

Vest o nesreći potvrđena je i na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda. Navodi se da je Kuzmić doživeo teške povrede glave i grudnog koša, a uskoro će biti prebačen u Beograd.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fudbalske novosti (@fudbalskeenovostii) дана 14. Јул 2019. у 1:46 PDT

– KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

Srpski košarkaš je u teškom stanju dovezen u UKC Republike Srpske. Prema rečima doktora Vlade Đajića za Gazeta.ba, Kuzmanović se trenutno nalazi u komi.

 

Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je takođe bio u poršeu. U BMV su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede.

Maja Gašić

Autor