Udaje se Dea Đurđević

Autor: Svetlana Stojaković

18.07.2019 10:21

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images/ InstagramVoditeljka Pink televizije Dea Đurđević udaće se u nedelju za svog dve decenije starijeg kolegu Mladena Mijatovića.

Prepoznatljiv osmeh za početak dana: Dea Đurđević podelila radosne vesti

Par je već godinama u skladnoj vezi, a na večnu ljubav zavetovaće se ovog vikenda pred porodicom i prijateljima, samo nekoliko dana nakon proslave Deinog rođendana, navodi list "Alo".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mladen Mijatović (@mmijatovic_official) on Feb 9, 2019 at 1:57pm PST

Dei Đurđević uručena nagrada: Gromoglasan aplauz i suze hrabre voditeljke (foto/video)

-Nema potrebe da čekaju sa venčanjem, i odlučili su da to bude posle Deinog rođendana. Za njih je početak godine bio veoma težak i stresan, zbog čega su još više želeli da stupe u brak. Posle njene nesreće, shvatili su koliko se vole i koliko je njihova ljubav prava i da ne postoji nijedan razlog da odlažu brak. Mladen po svaku cenu želi da ispuni sve Deine želje i ništa mu nije teško da uradi kako bi taj dan za nju bio poseban. Nedeljama se bavi organizacijom, muzikom, dekorom, menijem i zvanicama. Iako i ona učestvuje u svemu, Mladen ne želi da je na bilo koji način opterećuje i preuzeo je najveći deo obaveza. Iako su prvobitno planirali da proslava bude privatna i za manji krug ljudi, ispostavilo se da će biti oko 150 do 200 gostiju - rekao je izvor blizak paru o otkriva da je Deina velika želja bila da joj na proslavi peva poznati crnogorski pevač Šako Polumenta, što je pevač sa zadovoljstvom prihvatio.