Maverik i Ajsmen tri decenije kasnije: Tom Kruz predstavio trejler za novi "Top Gun" (video)

Autor:

20.07.2019 12:30

Foto:

Foto:"Top Gun" se vratio - Tom Kruz se iznenada pojavio na Komic-Konu (Comic-Con) kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka tog akcionog filma, prenose agencije.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kairi Kitajima (@zima_stagram) дана 20. Јул 2019. у 2:36 PDT

"Top Gun: Maverick" trebalo bi da počne da se prikazuje u junu 2020. i u njemu će se vratiti Kruzov prgavi vojni pilot više od 30 godina nakon izvornog filma koji je pretvorio američkog glumca u svetsku zvezdu.

- Stalno me pitaju: "Kad ćeš napraviti drugi?" Bili ste vrlo strpljivi i osećao sam da je moja odgovornost da to ispunim - rekao je Kruz obožavateljima na Komik-Konu koji okuplja ljubitelje filmova, televizije i knjiga u američkom San Dijegu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hawkins & Brimble Greece (@hawkinsandbrimblegr) дана 20. Јул 2019. у 2:25 PDT

U insertu se vidi Kruz obučen u slavnu kožnu jaknu Pita Maverika Mičela, kako se trka na motoru i upravlja borbenim avionom leteći kroz uski snegom ispunjeni kanjon.

Nastavak sledi više desetina godina od originalnog filma iz 1986. i u njemu se pojavljuju glumci Majls Teler, kao sin pilota Gusa, kojeg je igrao Entoni Edvards i koji je bio nastradao tokom vežbe u prvom filmu.

U filmu "Top Gun: Maverick" glume i Džon Ham, Ed Haris i Val Kilmer, ponovno u ulozi Maverikovog suparnika Ajsmena.

Maja Gašić

Autor