Srušila se usred restorana: Kaja Ostojić hitno prevezena u Urgentni

Autor:

26.07.2019 14:30

Foto:

Foto:



Pevačica Katarina Kaja Ostojić izazvala je pometnju u jednom prestoničkom restoranu kada se sasvim iznenada srušila. Pevačica je u lokalu bila na ručku s prijateljicom kad joj je odjednom pozlilo i pala je u nesvest.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 21. Јул 2019. у 5:57 PDT

Osoblje restorana pozvalo je Hitnu pomoć, a Kaja je prevezena u Urgentni centar. Pevačici je ukazana pomoć, a zbog čega joj je pozlilo, otkrio je neimenovani izvor za domaće medije.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 12. Јун 2019. у 10:25 PDT

- Osećala se umorno i iscrpljeno, ali je smatrala da nije ništa strašno. Našla se sa prijateljicom u restoranu, iako joj je tog dana bilo vrlo loše, naručila obrok i pravila se da je sve u redu. Posle manje od sata, usred razgovora, potpuno je prebledela i požalila se da joj trnu ruke. Nije prošlo mnogo, izgubila je svest i prijateljica je jedva uspela da je zadrži da ne padne na pod i ne udari glavom - otkrio je izvor i dodao:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 7. Јул 2019. у 6:30 PDT

- Prijateljica ju je hitno prevezla u Urgentni centar, iako Kaja prvobitno nije želela da ide u bolnicu. Tamo su bile satima i Kaju je pregledao njen dugogodišnji lekar i prijatelj. Sve analize koje su uradili pokazale su da je njen organizam u veoma lošem stanju, da joj krvna slika nikada nije bila gora i da će morati ozbiljno da se posveti odmoru kako ne bi dodatno narušila svoje zdravlje. Preporučili su joj promenu ishrane, vitamine i razne dodatke ishrani, posle čega je puštena kući - zaključio je izvor.

Maja Gašić

Autor