Novak Đoković: Skakao sam u teretani zbog Zvezde

Autor:

14.08.2019 10:35

Foto:

Foto:



Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je za "Sportklub" da je sa oduševljenjem propratio prolazak Crvene zvezde u plej-of za plasman u Ligu šampiona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) дана 12. Авг 2019. у 7:16 PDT

Zvezda je nakon boljeg izvođenja penala eliminisala Kopenhagen u trećem kolu kvalifikacija, a Đoković je uspeh voljenog kluba ispratio u Sinsinatiju gde nastupa na masters turniru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели РСБ (@redstarbelgrade.rs) дана 13. Авг 2019. у 3:01 PDT

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Novak neposredno pred izlazak na teren navijao za Zvezdu dok se zagrevao za meč sa Semom Kverijem u drugom kolu, preneo je RTS.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) дана 13. Авг 2019. у 7:33 PDT

-Možda sam zato bio malo nervozniji jer sam do tri minuta pred izlazak na teren skakao u svlačionici, odnosno u teretani. Zagrevao sam se i pratio sa trenerom Goranom (Ivaniševićem) i celom ekipom iz bivše Jugoslavije. Neverovatan podvig, stvarno. Sve čestitke celom timu, pogotovo Borjanu koji je odbranio onoliko penala - rekao je Đoković za Sportklub i dodao:

-U životu nisam video onakvu utakmicu. Svaka im čast!

Zvezdin rezultat kao da mu je pomogao da sigurno započne odbranu titule u Sinsinatiju, pošto je savladao Kverija rezultatom 7:5, 6:1.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) дана 13. Авг 2019. у 3:22 PDT

-Mogu da budem zadovoljan drugim setom i krajem prvog. Početak je bio poprilično loš, sa tri duple greške. Naravno, malo sam se unervozio. S druge strane, on je veoma dobro servirao do sredine prvog seta, onda je odigrao jedan loš gem i dozvolio da se vratim u meč. Nakon toga sam se osećao samouverenije na terenu, imao sam prilike krajem prvog seta da ga brejknem, u tome sam uspeo - rekao je najbolji teniser sveta koji će se u sledećem kolu sastati sa Pablom Karenjom Bustom, koji je u tri seta iznenadio Džona Iznera.

Srpski teniser brani trofej u Sinsinatiju, a nagradni fond turnira je 6.056.280 dolara.