Spremni za novo poglavlje: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pred još jednim životnim izazovom

Autor:

04.09.2019 13:47

Foto:

Foto:



Bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić izuzetno vode računa o ishrani i ćerku Ninu takođe uče zdravim navikama od malih nogu. Oni su izgleda rešili da svoju strast pretoče i u posao, pa će,  kako se šuška, pokrenuti svoj agrobiznis na Zlataru.

- Jelena i Ivan su pobornici zdrave hrane, pa je neprskano voće i povrće nešto što se redovno nalazi na njihovom meniju, a uče i ćerku Ninu da se tako hrani. Odlazeći često kod Ivanovih roditelja koji imaju svoje plastenike sa zdravom hranom, ali i šetajući planinom Zlatar na kojem rastu šumske ribizle i maline, došli su na ideju da pokrenu organsku proizvodnju. Zasad nisu odlučili šta će sve uzgajati, ali će imati veliku pomoć Ivanovih roditelja koji u svojim plastenicima već imaju organske proizvode. To je zasad na domaćinskom nivou, ali Jelena i Ivan imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na teritoriji cele Srbije - kaže izvor upućen u celu priču za "Blic".

Ipak, kako je Ivan angažovan u Rusiji, gde snima serije i filmove, cela priča moraće da sačeka.

- Ivan mnogo radi u Rusiji, tamo snima serije i filmove i trenutno je jedan od najangažovanijih glumaca, dok Jelena sve više nastupa po Srbiji i regionu. Sačekaće da Ivan završi s obavezama u inostranstvu, pa će krenuti u realizaciju ovog biznisa. Oni već imaju okvirno smer u kome će se kretati proizvodnja, ali treba poraditi na čitavom biznis-planu - ističe  izvor, a Jelene nije komentarisala njihove planove.