Madona uvela pravila na svojim koncertima, fanovi u šoku!

Autor:

12.09.2019 12:01

Foto:

Foto:



Madona se vredno priprema za svoju turneju „Madam X“, ali je organizatorima postavila ozbiljan uslov - na koncertima nisu dozvoljeni mobilni telefoni!

Pop pevačica rešila je da zabrani telefone posetiocima, a svima koji su kupili ulaznice poslati su mejlovi sa uputstvima koje moraju da poštuju prilikom ulaska na koncerte.

- Upotreba mobilnih telefona, pametnih satova, dodataka, kamera ili uređaja za snimanje neće biti dozvoljena. Unapred morate rezervisati svoja sedišta pre nego što uđete u zgradu i nećete moći da pristupite mobilnim kartama nakon što budu skenirane - glasi u poruci.

Kraljica popa je čak angažovala kompaniju koja će davati torbice za odlaganje telefona, koje će se zaključavati, a koje će vlasnici moći da preuzmu kada se Madonin performans završi.

Navodno, razlog ove pevačicine odluke je taj što želi da publika doživi pravo iskustvo bez telefona. Međutim, izgleda da je ipak glavni razlog zabrane snimanja njenih koncerata taj što je dobila negativne kritike na račun svog pevanja na ovogodišnjoj Evroviziji, prenosi Kurir.

Pevačica je sredinom godine doživela fijasko jer je čudno zvučala na bini, a obožavaoci su na društvenim mrežama bili surovi sa komentarima, poput onih da je to njen „najgori performans“, a bilo je i onih koji su napisali: „Tvoje uši ne čuju zlo, ali si ipak uzela pare za užasan nastup“, a većina se složila da je falširala kao nikada do tada. Zbog toga su mnogi tvrdili da je njeno vreme prošlo, ali ona želi da dokaže da je i dalje broj 1. Ali ovoga puta bez mobilnih telefona.

M G

Autor