Najčudnija zahvalnica: Juan Mekgregor dobio Zlatni globus, a evo kome ga je posvetio (foto/video)

Autor:

08.01.2018 14:00

Foto:

Foto:



Britanski glumac Juan Mekgregor trijumfovao je na jučerašnjoj dodeli Zlatnih globusa. Uloga u ostvarenju "Fargo" donela mu je nagradu u kategoriji najboljeg glumca u mini-seriji, a govor koji je održao prilikom uručivanja statue, mnoge je iznenadio.

Glamur u crnom: Najraskošnije haljine sa dodele Zlatnih Globusa (foto)

Naime, zvezda filmova "Trejnspoting", "Mulen Ruž, "Zvezdani ratovi", "Početnici", "Dole ljubav" i mnogih drugih, nedavno je bio u centru skandala jer je, kako su preneli svi svetski mediji, javno varao suprugu Evu Mavrakis.

A post shared by Matthy Laroche ? (@matthyroche) on Jan 29, 2013 at 9:57pm PST


Glumac je više puta viđen kako u javnosti razmenjuje nežnosti sa mladom glumicom i koleginicom iz serije "Fargo" Meri Elizabet Vinsted, iako je zvanično u braku. Kasnije je Mekgregor objasnio da su on i Eva već neko vreme razvedeni, samo to nisu želeli da obelodane.

A post shared by LetsCallBull (@letscallbull) on Oct 29, 2017 at 9:36am PDT


A u govoru koji je održao na dodeli Zlatnih globusa, Juan je na iznenađenje mnogih, spomenuo obe dame...

- Želim da iskoristim ovu priliku da kažem "hvala" Evi koja je bila uz mene 22 godine i koja mi je rodila četiri ćerke - Klaru, Ester, Anuk i Džamejn. Volim vas - rekao je glumac.


U prvom nomentu svi su bili dirnuti zbog ovakve posvete ženi s kojom je proveo skoro pola života, a onda je glumac nastavio...


- Bez Meri Elizabet Vinsted ne bi bilo Reja (lik iz serije "Fargo") i zato, puno ti hvala - izjavio je glumac.

Maja Gašić

Autor