Prvi TV transfer u novoj godini: Jovana Joksimović i Srđan Predojević uskoro na drugoj televiziji

Autor:

11.01.2018 16:11

Foto:

Foto:



Omiljeni uredničko–voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević, priključili su se timu Prve televizije na kojoj će uskoro početi da vode jutarnji program.

Ovo je samo uvod u jednu zanimljivu i uzbudljivu TV sezonu koja će obilovati velikim brojem noviteta i iznenađenjima, piše u saopštenju Prve TV. Jutarnji program se priprema studiozno i detaljno, a Jovana i Srđan su idealan voditeljski par za ovaj koncept emisije čiji se početak s nestrpljenjem iščekuje.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Dec 30, 2016 at 1:35am PST


Prva televizija se ozbiljno priprema za novu sezonu u kojoj će osim jutrarnjeg programa emitovati i brojne nove šou programe, svetske hit formate, a što se tiče planova za predstojeći period, iz Prve TV kažu da će biti još iznenađenja kada je reč o TV licima.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Oct 11, 2016 at 12:43am PDT

Povodom ovog transfera, oglasila se i Ružičasta televizija:

- Posle dugogodišnje saradnje voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević i televizija Pink sporazumno su doneli odluku da na obostrano zadovoljstvo okončaju saradnju. Ovakva odluka poklopila se sa planovima televizije Pink o novoj koncepciji Jutarnjeg programa koja počinje od ponedeljka 15. januara. Jovani i Srđanu se zahvaljujemo na uspešnoj saradnji za sve ove godine.
Maja Gašić

Autor